Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Telescoop raamwisser

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina

Raamwissers voor je telescoopsteel

Een raamwisser voor je telescoopsteel is onmisbaar om je ramen streeploos droog te trekken. De meeste raamwissers zijn voorzien van hoogwaardig rubber en sluitmechanismes. MarketOnWeb biedt verschillende formaten aan, van 15 tot wel 55 cm. Keuze genoeg dus voor het droog trekken van zowel kleinere ruiten als grote glasoppervlakken in de hoogte! Ben je op zoek naar een siliconen raamwisser? Die vind je eveneens bij MarketOnWeb!

Professionele raamwisser

Beschik je reeds over één van onze oranje of Aquascopic telescoopstelen? Maak dan je schoonmaak set compleet met een goede raamwisser om je hoge ramen droog te trekken. Onze oranje professionele raamtrekkers zijn met behulp van een conische adapter compatibel met de Aquascopic Black en Aquascopic Silver telescoopstelen. Deze professionele raamtrekkers zijn voorzien van een hoogwaardig inox blad.

Moerman raamwisser

De Moerman raamwisser semi-prof is voorzien van een duurzame Dura-flex rubber en een aluminium liniaal waardoor hij licht in gewicht is. De professionele Moerman raamtrekker heeft een Liquidator 2.0. liniaal met afgevlakte, schuine uiteinden. Zo neem je in dezelfde beweging ook de hoeken van je ramen mee. De Moerman Excelerator is het neusje van de zalm en beschikt over een handvat met aanpasbare hoek. Het tussenstuk kan je zowel laten pivoteren als vastzetten naargelang je eigen voorkeur!

Unger raamwisser

Bij MarketOnWeb vind je enkele hoogstaande raamwissers voor je Unger telescoopsteel. De Unger Ergotec is een semi-professionele raamwisser die zowel goed in de hand ligt als perfect past op de Unger uitschuifbare stelen. De Ergotec Ninja raamwisser van Unger is 180° draaibaar en is erg geliefd bij professionals. 

Vileda raamwisser

Ontdek onze Vileda raamwissers die je zowel met de hand kan gebruiken als bevestigen op een Vileda telescoopsteel. De Vileda raamwisser ‘tweezijdig’ heeft een dubbele rubberen strip waarmee je ontzettend snel kan droogtrekken, zonder strepen na te laten.

Kunnen we jou helpen?