Toggle Nav
Winkelwagen

Tochtrollen

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina

Tochtrol nodig? Kies uit ons uniek assortiment!

Koude tocht in huis? Een tochtrol maakt hier meteen komaf mee, want niets is zo ongezellig als een kil huis in winter! Bij MarketOnWeb vind je een waaier aan tochtrollen in verschillende formaten, kleuren en modellen: voor ieder wat wils! Natuurlijk beperkt het gebruik van een tochtrol zich niet tot je voordeur. Vaak komt er ook een koude luchtstroom de woning binnen via deuren naar onverwarmde ruimtes zoals een garagedeur, bergingdeur of zolderdeur. Ook op een vensterbank kan een tochtrol soms het verschil maken!

Tochtrol 

Iedereen kent de standaard tochtrol of tochtstopper die je voor je deur legt om de koude wintertocht buiten te houden. De tochtrol maakt deel uit van je interieur, dus is het fijn als je een tochtrol kan kiezen die perfect bij je interieur past! Twijfel je welk model je moet kiezen? Een tochtrol in een neutrale kleur is tijdloos en geschikt voor elk type interieur. Mag het wat specialer zijn? Een tochtrol met maritieme print fleurt je vakantieverblijf aan zee helemaal op. Als je een hart voor dieren hebt, geeft een tochthond met diertjes een ludieke twist in je interieur!

Dubbele tochtrol

Met een dubbele tochtrol ben je dubbel zo zeker dat de koude tocht niet meer onder je deur zal waaien. Door middel van een plat middenstukje zijn de twee tochtrollen aan elkaar bevestigd. Het platte stukje schuif je eenvoudig onder de deur. Door deze bevestiging onder de deur beweegt de tochtrol steeds met de deur mee. Zo hoef je de rol niet steeds terug te plaatsen wanneer je de deur open of dicht hebt gedaan. Er zijn dubbele tochtrollen die volledig afgewerkt zijn en aanpasbare tochtrollen die je nog op maat kan snijden.

Magnetische tochtrol

Vind je het vervelend dat je de rol telkens moet terugleggen als je de deur opent en sluit? Kies dan voor een magnetische tochtrol! Met behulp van twee magneten die je installeert aan de onderkant van je deur blijft deze tochtrol steeds op zijn plaats! Meet op voorhand goed waar de magneten moeten komen, zodat de tochtrol niet té hard over te grond draait. Is de winter gedaan? Dan haal je tochtrol gewoon weer van de magneten en berg je hem op. Eenvoudig, maar geniaal!

 

Helpdesk