Toggle Nav
Winkelwagen

Stofdoekjes

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Je huis stofvrij maken met stofdoekjes!

Er moet maar een klein beetje zon naar binnen schijnen en je ziet het werkelijk overal: stof! Je huis volledig stofvrij maken is weliswaar onmogelijk, maar toch is het noodzakelijk om regelmatig zoveel mogelijk stof te verwijderen. Te veel stof in huis kan namelijk allergieën aanwakkeren en schadelijk zijn voor je luchtwegen. Wacht dus niet tot de stofvlokken om je heen dwarrelen, maar maak geregeld gebruik van stofdoekjes om je meubels en je vloer proper te maken. Zo geef je het stof geen kans om zich op te stapelen en om de gezonde lucht te bezoedelen.

 

Microvezel stofdoekjes

Microvezel stofdoekjes kan je droog of licht vochtig gebruiken om het stof op te nemen. Droog heeft de microvezel een statische werking, waardoor ze stof aanyrekken als een echte magneet. Het bijzondere aan een microvezel stofdoek is dat ze voortreffelijk zijn in het verwijderen van microdeeltjes zoals stof, huisstofmijt en bacteriën. Deze doek gebruik je met de hand om allerlei soorten oppervlakken en voorwerpen schoon te maken. Vingerafdrukken verwijderen? De microvezel stofdoek heeft een extreem fijne structuur die zowel het stof vasthoudt als ontvettend werkt.

 

Stofdoekjes voor vloerwisser

De Flipper is één van onze meeste populaire vloerwissers. Bij MarketOnWeb vind je dan ook een uitgebreid aanbod aan Flipper stofdoekjes. Deze zijn gemaakt uit 100% viscose, waardoor ze stof erg goed aantrekken. Bevestig op je vlakke vloerwisser een stofdoekje en met enkele zigzagbewegingen is je vloer stofvrij! De wegwerpbare stofdoekjes met citrus laten een heerlijke, frisse geur achter bij gebruik. Uiteraard werken de stofdoekjes van Flipper evengoed op een ander vloerapparaat met klikplank. De Flipper wisdoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 

Helpdesk