Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Bamboe vliegengordijn

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Vliegengordijn van bamboe: natuurlijke elegantie in elk interieur!

Waarom is een goed bamboe vliegengordijn belangrijk? Laat een prachtige zomerdag niet aan je voorbijgaan, omdat je de hele tijd lastige muggen, vliegen, wespen en andere vervelende insecten het huis uit moet jagen. Kies bijvoorbeeld een natuurlijk bamboe vliegengordijn om op een praktische en milieuvriendelijke manier insecten te weren, maar dat tegelijkertijd zorgt voor een gezonde luchtcirculatie in huis.

Een bamboe vliegengordijn of een vliegengordijn vervaardigd uit hout of maïs zijn erg efficiënt om je huis insectenvrij te houden. Door het gebruik van natuurlijke materialen hebben deze bamboe gordijnen een stevige en kwalitatieve uitstraling, waardoor ze elegantie brengen in elk interieur. Sommige vliegengordijnen zijn zelfs prachtig als wanddecoratie door hun warme, naturelle look of artistieke tekening.

Bamboe Vliegengordijn

Het bamboe vliegengordijn vindt zijn oorsprong in Azië en zorgt in de zomer voor een tropische toets aan je interieur. De vele bamboebuisjes houden op een efficiënte en tegelijkertijd decoratieve manier vliegende insecten uit het huis. Daarnaast krijg je instant een zomers gevoel door het ritselen van de bamboestrengen wanneer je door dit vliegengordijn wandelt. Ontdek het uitgebreid assortiment van MarketOnWeb en vind het beste vliegengordijn voor jouw huis.

  • Authentiek bamboe vliegengordijn: De authentieke bamboe vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor het geschikt is voor verschillende afmetingen van deuropeningen. Er zijn vliegengordijnen die volledig uit bamboestaafjes bestaan, maar ook een bamboe vliegengordijn met een mix van houten kralen is mogelijk. De tropische uitstraling van deze natuurlijke gordijnen uit bamboe zorgen voor een warme en exotische sfeer.
  • Geverfd bamboe vliegengordijn: Wil je liever wat meer kleur in huis? MarketOnWeb heeft een ruim assortiment aan geverfde bamboe vliegengordijnen die verkrijgbaar zijn in een waaier aan hedendaagse kleuren. Door het aanbod van zowel neutrale als felle kleuren, vind je steeds het beste vliegengordijn voor jouw interieur.
  • Artistiek bamboe gordijn: Daarnaast vind je bij MarketOnWeb ook bamboe gordijnen waarop een kunstwerk geschilderd is, zoals een dorpje in de Provence of tropische planten. Een elegant bamboe gordijn is een kunstwerkje op zich en is naast erg praktisch ook uiterst geschikt als originele bamboe wanddecoratie.

Houten Vliegengordijn

Vliegengordijnen uit houten materialen zorgen voor een rustieke en rustgevende look. Bij MarketOnWeb vind je kralengordijnen waarbij verschillende houten parels aan elkaar geregen zijn. Door de stevige en kwaliteitsvolle uitstraling zorgen de houten vliegengordijnen voor een elegante oplossing om vliegen en andere insecten buiten te houden. Daarnaast maakt een kralengordijn een leuk en gezellig geluid wanneer je er doorheen wandelt. 

Maïs Vliegengordijn

Het maïs vliegengordijn straalt door het gebruik van authentieke, natuurlijke materialen warmte en gezelligheid uit. De vele strengen van deze vliegengordijnen zijn vervaardigd uit gedroogde maïsbladeren die op een strakke en decoratieve manier aan elkaar gevlochten zijn, waardoor vliegende insecten geen kans meer krijgen om je woning binnen te dringen. Door het duurzame materiaal en stevige knooptechniek is het maïs vliegengordijn is erg sterk en duurzaam. 

 

Kunnen we jou helpen?