Toggle Nav
Winkelwagen

Professionele telescoopstelen

Producten 1-24 van 27

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina

Professionele telescoopstelen

Ben je een professionele ramenwasser? Of heb je een schoonmaakbedrijf? Dan is investeren in kwalitatief materiaal uiteraard belangrijk. Bij MarketOnWeb vind je een uitgebreide keuze aan professionele telescoopstelen en dit in verschillende prijscategorieën.

Aquascopic: professionele telescoopsteel in aluminium

Dankzij de keuze voor hoogwaardig aluminium is de Aquascopic telescoopsteel zeer stevig en wordt de stijfheid gegarandeerd. Elke Aquascopic steel is voorzien van verschillende uitschuifbare secties die je zeer gemakkelijk kan bedienen met de handige rode klemmen. De inwendige wateraansluiting loopt doorheen deze steel, waardoor de slang niet in de weg zit bij het uitschuiven van de verschillende secties. Onderaan bevindt zich ook een soft grip om pijnlijke handen te voorkomen.

Professionele telescoopsteel in carbon of glasvezel

Een telescoopsteel in carbon is ontworpen voor professionals met hoge verwachtingen. Er zijn stelen beschikbaar die volledig vervaardigd zijn uit carbon, maar ook hybride modellen. Carbon is een luxemateriaal. Het is het stevigste materiaal, maar tegelijkertijd weegt het ook het minste in vergelijking met alle andere materialen. Voor wie carbon te duur is, maar toch graag een betere kwaliteit dan aluminium heeft, is een telescoopsteel in glasvezel een gulden middenweg. Glasvezel is steviger en lichter dan aluminium, maar kan evenwel niet tippen aan de ongeëvenaarde kwaliteit van carbon.

Ramen wassen met een osmose apparaat

De kers op de taart om ramen of zonnepanelen schoon te maken? Dat is schoonmaken met een osmose apparaat! Bij MarketOnWeb vind je enkele osmose sets van het Duitse kwaliteitsmerk Unger. Een telescoopsteel set met osmosetoestel vergt de nodige investering, maar dit is het meer dan waard! Leidingwater bevat altijd onzuiverheden zoals kalk, zink en zout. Het osmose apparaat filtert het water met als resultaat 100% zuiver water. Doordat osmosewater vrij is van mineralen verdampt het na gebruik zonder strepen na te laten! Inzepen, droogtrekken en opblinken worden dus herleid naar slechts één stap. Een absolute must als professionele ramenwasser!

 

Helpdesk