Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Onkruidverdelgers

Onkruidverdelgers

Producten 1-24 van 78

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 78

per pagina

Onkruid verwijderen: ontdek alle verschillende methodes!

Onkruid bestrijden is een goed idee, want als je niets onderneemt zal het al snel de hele tuin beginnen overwoekeren. Met een goede onkruidverdelger wordt je terras, oprit, gazon of tuinpad snel weer volledig onkruidvrij. Als je liever zo weinig mogelijk met een onkruidverdelger werkt, kan je nog steeds aan de slag met een onkruidbrander of onkruidtrekker. Zo geniet je snel weer van je prachtige tuin!

Onkruid tussen tegels verwijderen

Onkruid kan zich gemakkelijk nestelen tussen de voegen van tegels en klinkers. Wanneer je dit onkruid gaat bestrijden, is het belangrijk dat je een verdelgingsmiddel kiest dat géén vlekken maakt op een ondergrond van steen of hout. Roundup voor opritten, paden en terrassen is een totale onkruidverdelger die de plant tot in de wortel vernietigt. Doseer de onkruidverdelger in een drukspuit om het product te vernevelen. De meeste onkruidverdelgers zijn verkrijgbaar in de vorm van concentraat dat je nog moet verdunnen, maar je kan ook kiezen voor een gebruiksklare spray voor een gelokaliseerde toepassing.

Onkruidbrander

Onkruid verbranden is een goede oplossing om definitief komaf te maken met onkruid. De hitte van een onkruidbrander dringt tot diep in de wortels van het onkruid, waardoor het uiteindelijk volledig afsterft. Je moet de brander slechts een paar seconden richten op de plant. Op het eerste zicht lijkt het onkruid onaangetast, maar het plantje sterft binnen enkele dagen volledig af. 

Ecologische onkruidverdelger

Zoek je een ecologisch alternatief? Dan kan je ook kiezen voor een biologisch afbreekbare onkruidverdelger zoals de Pursol Spray. Deze spray is gemaakt op basis van natuurlijke vetzuren die 100% biologisch afbreekbaar zijn, zodat er geen stoffen in de bodem achterblijven. Het bestrijdt onkruid effectief, maar beschadigt hierbij geen andere planten of organismen en zorgt ervoor dat de omgeving veilig is voor dieren.

Roundup = vernieuwde formule zonder glyfosaat

De nieuwe formule van Roundup bevat niet langer de omstreden stof glyfosaat. De vernieuwde onkruidbestrijders van Roundup zijn samengesteld op basis natuurlijke actieve stoffen zoals ethaanzuur en pelargonzuur, stoffen die ook in de natuur voorkomen. Roundup is een niet-selectieve onkruidverdelger en doodt  alle éénjarige en doorlevende onkruiden en grassen zoals zevenblad, paardenbloem, heermoes, klavers, weegbree en netels. Bovendien is het een effectief middel om mos te bestrijden. Zowel Roundup Contact als Roundup Rapid Concentrate gebruik je op alle soorten verharde oppervlaktes zoals opritten, paden, tegels, kiezels of terrassen.

Kunnen we jou helpen?