Bamboe doeken

Bamboe doeken

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bambus-kristall-promoset-bambou-doeken
  Bambus Kristall doeken promoset
  Waardering:
  97%
  (110)
 2. BambusKristall-high-performance-reiniger-1-liter-hochleistungsreiniger
  Bambus Kristall high performance reiniger 1L
  Waardering:
  97%
  (61)
 3. bamboe-doeken-set
  Bamboe doeken promotieset, Blue Marlin
  € 20,00
  Waardering:
  99%
  (23)
 4. Bambus-Kristall-high-performance-reiniger-3-liter
  Bambus Kristall high performance reiniger 3L
  € 26,99
  Waardering:
  97%
  (22)
 5. bambus-kristall-spons-voorkuisdoek-bambou
  Bambus Kristall voorkuisdoeken
  Waardering:
  98%
  (9)
 6. Bambus Kristall pocketdoek
  Bambus Kristall tablet- en brillendoekjes
  € 6,95
  Waardering:
  95%
  (17)
 7. bamboe-mop-bamboevezel-microvezel
  Bamboe mop
  € 10,00
  Waardering:
  89%
  (9)
 8. bambus-kristall-droogdoeken-bambou-ramen
  Bambus Kristall droogdoekset
  Waardering:
  98%
  (23)
 9. bamboe-dweilen-blue-marlin-beste-dweilen
  Bamboe dweilen, Blue Marlin
  € 15,00
  Waardering:
  93%
  (9)
 10. bamboe-voorkuisdoek
  Bamboe voorkuisdoeken, Blue Marlin
  € 10,00
  Waardering:
  97%
  (6)

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bamboe doeken: streeploos en anti-bacterieel!

Een bamboe doek combineert microvezel met bamboevezel waardoor dit materiaal uitzonderlijk goed vuil, stof en water opneemt. De bamboevezel houdt bacteriegroei tegen, wat een ultiem hygiënisch resultaat oplevert. De bamboe doeken worden niet voor niets ook wel eens wonderdoek genoemd! Daarnaast is de productie van bamboe zeer milieuvriendelijk, omdat de plant snel groeit en weinig bewerking nodig heeft. Met deze doeken kan je perfect zonder water wassen. Gebruik je toch liever een schoonmaakproduct? De Bambus Kristall reiniger is met zijn frisse geur en versterkende antibacteriële werking een absolute aanrader.

Bamboe voorkuisdoek

De bamboe voorkuisdoeken van Blue Marlin of Bambus Kristall voelen erg zacht en sponzig aan. De voorkuisdoek heeft langs de ene kant een hoogpolig, sponzig materiaal waarmee je eender wat kan schoonmaken en langs de andere kant een ruwere structuur om hardnekkig vuil te verwijderen. Deze bamboe doek is ideaal om je ramen en spiegels in te zepen, maar kan daarnaast ook voor heel wat andere schoonmaakklusjes gebruikt worden zoals de vaatwas. 

Bamboe droogdoek

Ramen wassen zonder strepen? Nadat je ze hebt ingezeept met de bamboe voorkuisdoeken, zijn de Bambou Brillante polierdoeken of Bambus Kristall droogdoeken ideaal om het oppervlak af te werken en een mooie, streeploze glans te verkrijgen. Uiteraard gebruik je deze bamboe doeken bij voorkeur zo droog mogelijk, zodat ze het resterende vocht kunnen opnemen. Deze doeken zijn ook verkrijgbaar in een voordelige promoset, bestaande uit een aantal voorkuisdoeken, droogdoeken en een reiniger.

Bamboe schermdoek

Het scherm van je iPhone of iPad schoonmaken? De Bambus Kristall brillen- en tabletdoekjes hebben een handig formaat, zodat je ze makkelijk overal kan meenemen. Ze lenen zich perfect voor het schoonmaken van laptops, smartphones en tablets, maar werken ook uitstekend als brillendoekje. Deze bamboe doekjes bezitten dezelfde unieke bamboe eigenschappen als de grotere bamboe droogdoeken, maar dan in een kleiner meeneemformaat. Ideaal voor in je auto, in je handtas of op het werk!

Bamboe dweil

Zowel de Bambus Kristall dweilen als de Blue Marlin dweilen worden door velen geprezen voor hun streeploze en kraaknette werking. Door de samenstelling van bamboevezel en microvezel is de bamboe dweil één van de beste doeken om alle soorten vloeren te reinigen, van gladde parket tot grove vloertegels. Heb je een vloerwisser? De bamboe mop kan je eenvoudig op de klikplank bevestigen, zodat je handig en snel grote ruimtes kan schoonmaken.

 

 

Kunnen we jou helpen?