Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Inwassers

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina

Inwassers voor telescoopstelen

Ben je van plan om ramen te wassen met een telescoopsteel? Dan is een goede inwasser een slimme investering! MarketOnWeb biedt verschillende formaten aan, van 25 tot wel 55 cm breed. Keuze genoeg dus voor zowel het inwassen van kleinere ruiten als grote glasoppervlakken in de hoogte!

Inwassers met microvezelhoes

Een inwasser is steeds voorzien van een zachte microvezelhoes. Dankzij de microvezels absorbeert de hoes veel water en vuil. Is de microvezelhoes vuil door veelvuldig gebruik? Haal hem gewoon van de houder en was hem in de wasmachine. Je moet enkel opletten dat je géén wasverzachter gebruikt, want dit beschadigt de structuur van de vezels.

Combi-inwasser

Een professionele combi inwasser is ideaal om eerst je ramen in te zepen en ze daarna meteen droog te trekken! Op de combi inwasser is langs de ene kant een raamtrekker en langs de andere kant een inwasser bevestigd. Na het inwassen draai je de telescoopsteel simpelweg om en je kan beginnen droogtrekken. Beschik je over een waterdoorlatende steel of telescoopsteel met een waterspiraal? Gebruik dan een waterdoorlatende combi inwasser om al je hoge ramen te wassen! 

Unger inwasser

Unger is een Duits kwaliteitsmerk bekend voor zijn innovatieve schoonmaakproducten voor professionele glazenwassers. In het assortiment van MarketOnWeb vind je onder meer de Unger VisaVersa combi-inwasser waarmee je ramen zowel inzeept als weer droogtrekt. De Unger StripWasher Micro Strip heeft een houder met meerdere waterkamers voor een betere verdeling. De inwassers zijn compatibel met de Unger-telescoopstelen en vallen er niet af dankzij de veiligheidsconus.

Inwasser Moerman

Moerman is een producent en ontwikkelaar van professioneel schoonmaakgereedschap voor vloeren en ramen. Wij hebben enkele populaire inwassers van Moerman in ons gamma, namelijk de Premium Bi-component inwasser en de Swivel inwasser. De Premium Bi-component inwasser beschikt over een premium microvezelhoes. De Swivel heeft een ergonomische greep die draait en vastklikt in elke mogelijke positie!


Kunnen we jou helpen?

Helpdesk