Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Complete sets

Producten 1-24 van 44

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 44

Pagina
per pagina

Kies jouw complete telescoopsteel set!

Telescoopsteel voor ramen

Wil je hoge ramen wassen? Bij MarketOnWeb vind je verschillende sets met een telescoopsteel die ideaal zijn voor het schoonmaken van glasoppervlakken. Een must om ramen te wassen is uiteraard een goede wateraansluiting. Er zijn sets met een waterspiraal waarbij de waterslang zich aan de buitenkant van de steel bevindt en sets met een inwendige waterslang. Wie een optimaal gebruiksgemak wilt ervaren, kiest best voor een set met inwendige waterslang aangezien deze niet in de weg zit bij het in- en uitschuiven van de telescoopsteel. 

Telescoopsteel voor zonnepanelen

Wil je zelf zonnepanelen reinigen? Kies dan voor een geschikte telescoopsteel set! Het is immers het hulpstuk bij uitstek om zelf zonnepanelen reinigen op een veilige manier. Bij een telescoopsteel set voor zonnepanelen is het belangrijk dat de bijhorende borstel geschikt is om delicate oppervlakken te reinigen en geen krassen veroorzaakt. Voor een optimale reiniging van je zonnepanelen is het eveneens belangrijk de je telescopische steel over een wateraansluiting beschikt.

Huishoudelijke telescoopstelen

Zoek je een telescopische steel om af en toe enkele schoonmaakklusjes in en rond het huis te doen? In elke woning zijn er bepaalde plaatsen die te hoog of te ver zijn om te bereiken. Denk maar aan spinnenwebben aan het plafond, stofdraden achter de kast of een verstopte dakgoot. Met een huishoudelijke telescoopsteel en het juiste opzetstuk kost het je geen moeite en sta je veilig op de grond!

Professionele telescoopstelen

Was je op een professioneel niveau ramen of zonnepanelen? Of wil je gewoon het meest kwalitatieve materiaal in huis halen? Dan is het aan te raden om te investeren in een professionele telescoopsteel. Bij MarketOnWeb vind je een uitgebreide keuze aan professionele telescoopstelen en dit in verschillende prijscategorieën. Een set met een osmose apparaat is de kers op de taart. Het osmosewater is immers vrij van mineralen, waardoor het streeploos opdroogt.

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk