Vliegende insecten

Producten 1-24 van 113

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. bsi-bio-kill-kleermot-huisstofmijt-bedwants-bestrijden-geurloos-vlekt-niet-omgevingsspray-huisideren-teken-vlooien-behandeling
  Bio Kill Kleermot - Huisstofmijt - Bedwants, 500 ml
  € 14,50
  Waardering:
  100%
  (1)
 2. Buxusmottenval-edialux
  Feromoonval, Edialux
  € 16,95
 3. Aeroxon-Vliegenmepper-flexibele-kop-vliegen-rood-geel-zwart
  Aeroxon Vliegenmepper

  Vanaf € 1,30

  zwart
  geel
  rood
 4. buxusmot-bestrijden-buxusmottenval-feromoonval-buxus
  Buxusmottenval met feromonen (2 stuks)
  € 28,95
  Waardering:
  93%
  (3)
 5. Bio-kill-microfast-5-liter
  BioKill Micro-Fast - 5 L
  Waardering:
  93%
  (12)

Producten 1-24 van 113

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vliegen in huis of muggen verjagen? Vind hier dé oplossing!

Wespen die je komen irriteren wanneer je gezellig buiten aan het eten bent, vliegen die rond je oren zoemen in huis en muggen die je 's nachts jeukende beten bezorgen: we kennen deze scenario’s helaas allemaal maar al te goed… Laat deze vliegende insecten niet langer de mooie zomerdagen verpesten! Er zijn immers genoeg soorten insectenspray en andere middeltjes om muggen, wespen en vliegen te bestrijden. Wij maken je graag wegwijs doorheen de verschillende oplossingen:

Wespen bestrijden

Wanneer het zonnetje weer schijnt en er buiten gezellig gegeten wordt, zijn helaas ook de wespen weer van de partij. Wespen kunnen vervelende beestjes zijn: ze komen op het eten zitten, zoemen heel de tijd rond je hoofd en kunnen je pijnlijke steken bezorgen... Helemaal niet fijn natuurlijk! Belangrijk is dat je niet in het wildeweg begint te slaan naar wespen, want zo maak je ze net agressief en steken ze om zichzelf te verdedigen. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om wespen efficiënt te bestrijden.

Eén van de meestgebruikte methoden als wespenbestrijding is een herbruikbare wespenval die je vult met een ecologische lokstof om wespen, hoornaars of paardenwespen aan te trekken. Hang ze op in de buurt van de woning, bij voorkeur een tiental meter weg van waar er menselijke activiteiten plaatsvinden. Een groot voordeel is dat de lokstof geen bijen aantrekt, waardoor deze nuttige beestjes gespaard blijven! Zitten er wespen in huis? Gebruik dan een insectenspray met een snelle werking. Spray in de ruimte waar de wesp zich bevindt en hou ramen en deuren ongeveer 10 minuten gesloten. Verlucht daarna grondig.

Vliegen in huis bestrijden

Hoge temperaturen en mooi weer? Dan duiken ook de vliegen weer op. In de zomer zetten we graag de ramen en deuren wagenwijd open, maar helaas komen vliegen en andere insecten hierdoor snel binnen en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Dit kan je voorkomen door een vliegengordijn te plaatsen, maar dat helpt natuurlijk niet meer als ze al binnen zijn.

Wil je vliegen bestrijden op een ecologische manier? Dat kan op heel wat verschillende manieren! Zo is Bio Kill een biologisch product waarmee je zorgeloos vliegen en andere insecten kan bestrijden.  Er bestaat ook een herbruikbare vliegenval die je kan vullen met ecologische lokstof, waardoor vliegen fel worden aangetrokken. Dergelijke val kan wel tot 20.000 vliegen vangen! Kan het niet snel genoeg gaan? Met een elektrische vliegenmepper ga je zelf op jacht en schaad je ook het milieu niet. Het is voldoende om het insect lichtjes aan te raken met de vliegenmepper om doeltreffend te zijn. 

Muggen verjagen

Muggen zijn echte sfeerverpesters tijdens de zomermaanden. Gezellig buiten bbq-en of van een zwoele zomeravond genieten bij de terraskachel? Vergeet het als de muggen je bloed geroken hebben! Wil je muggen bestrijden? Met een elektrische vliegenlamp lopen muggen en vliegen letterlijk tegen de lamp. Ze worden aangetrokken door het uv-licht en meteen geëlektrocuteerd als ze ertegen vliegen. Uiterst doeltreffend, zonder gebruik van chemicaliën! Het is ook erg handig om een insectenspray tegen muggen op zak te hebben als je buiten zit. Een klein busje in zakformaat is hiervoor ideaal. 

Zoemende muggen die je 's nachts wakker houden en jeukende beten bezorgen, kunnen we allemaal missen als de pest. Wie binnen last heeft van muggen of andere vliegende insecten heeft alle baat bij een muggenstekker die je in het stopcontact moet steken. Een muggenstekker werkt meestal door het verdampen van tabletten, maar tegenwoordig vind je ook muggenstekkers die insecten bestrijden via elektrocutie.

Fruitvliegjes bestrijden

Iedereen heeft ooit al wel eens te kampen gehad met die kleine vliegjes die rond de fruitmand of vuilbak zweven. Je zal snel genoeg merken dat een fruitvlieg nooit alleen komt, dus voor je het weet zit je met een hele zwerm fruitvliegjes in je keuken. Leuk en hygiënisch is anders, toch? Zorg dus zo snel mogelijk voor een oplossing!

Een handig middel tegen fruitvliegen is een klevende vliegenvanger die normaal vaak bij gewone vliegen worden gebruikt. Hang de kleefstroken op en de fruitvliegjes zullen er tegenaan vliegen en vastplakken in de lijm. Je kan ook een fruitvliegjesval neerzetten bij de fruitmand, de vuilbak of op het keukenaanrecht. Met een lokstof worden de fruitvliegjes aangetrokken en dan zitten ze in de val. Fruitvliegjes bestrijden doe je het snelst door deze twee methoden te combineren!


Kunnen we jou helpen?