Toggle Nav
Winkelwagen

Raamhorren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Raamhor nodig? Maak hier je keuze!

Een vliegengaas, vliegenraam of raam rolhor zorgt ervoor dat je nachtrust niet langer verpest wordt door jeukende muggenbeten en zoemende bromvliegen. Bij MarketOnWeb vind je raamhorren die op verschillende manieren te monteren zijn, zoals een vliegengaas met klittenband of een vliegenraam met rolsysteem. Vind je het handiger om de hor gewoon in het raamkozijn te klemmen? Ook hiervoor bieden wij verschillende soorten vliegenramen aan. Het is heerlijk om in de zomer de frisse lucht door je huis te laten waaien, dus laat muggen, vliegen en wespen geen spelbrekers meer zijn!  

Vliegengaas

Vliegengaas of horgaas is een erg budgetvriendelijke oplossing om je huis te beschermen tegen vliegende insecten. Het vliegengaas is verkrijgbaar in verschillende formaten, maar is ook eenvoudig zelf op maat te knippen met een schaar. Bij MarketOnWeb hebben we vliegengaas met zelfklevende klittenband of met bevestigingsclips. Voor een schuin dakraam zijn bevestigingsclips erg geschikt, omdat ze ervoor zorgen dat het gaas zeker niet lost. Er is ook een speciaal vliegengaas voor dakvensters verkrijgbaar, waarbij een ritssluiting je toegang geeft tot het vensterhandvat. Tenslotte zijn er ook speciale varianten zoals zonwerend vliegengaas dat licht en warmte reflecteert en vliegengaas dat stuifmeel tegenhoudt

Vliegenraam

Het voordeel van een vliegenraam is dat je het er eenvoudig kan inzetten en weer uit kan halen. De meeste ramen draaien naar binnen toe, waardoor het aangewezen is om voor een voorzet raamhor te kiezen. De voorzet hor plaats je langs de buitenkant van het huis en klemt in het raamkozijn zodat je niet hoeft te boren of schroeven. Een raamhor met een aluminium profiel kan je zelf op maat zagen indien nodig en zijn eenvoudig te monteren zonder het raamkozijn te beschadigen.

Rolhor

Voor wie zijn hor liever aan de binnenkant van het raam plaatst, kan een raamrolhor voor dakramen of zoldervensters een oplossing zijn. Met het handige rolsysteem schuif je de rolhor vloeiend naar boven of beneden, waardoor je nog steeds je raam van binnenuit kan openen en sluiten. De greep van deze raam rolhorren zijn voorzien van een geluiddempende strip. Een raam rolhor vind je bij MarketOnWeb in verschillende afmetingen, maar je kan de grootte ook zelf aanpassen door de zijgeleiders op maat te zagen. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid is de rolhor één van de meest populaire keuzes om insecten buiten te houden.

 

Helpdesk