Toggle Nav
Winkelwagen
Populair op dit moment
Fris je tuin op! Klaar voor stralende lentedagen?
Met een groene aanslagreiniger verwijder je eenvoudig het groene, vieze laagje op je terras, tuinmeubels of oprit. Dit laagje bestaat uit mossen, algen en schimmels die goed gedijen op vochtige, donkere plaatsen. Ze ontwikkelen zich daarom ook vooral in de herfst en de winter. Gebruik een groene aanslagreiniger om de groenaanslag te verwijderen zonder te moeten schrobben!
Ontdek hier al onze groene aanslagreinigers!
Laat je planten schitteren met Ecopots! Duurzame bloempotten voor binnen en buiten
Breng sfeer in huis en tuin met Ecopots! Deze bloempotten van Belgische bodem kenmerken zich door hun minimalistische ontwerpen die elke bloem of plant prachtig tot zijn recht laten komen. Bij Ecopots gaan duurzaamheid en design hand in hand. Zo zijn alle Ecopots steeds gemaakt van breukvaste, gerecycleerde materialen zonder het design en kleurgebruik uit het oog te verliezen.
Bekijk alle Ecopots bloempotten
Nieuw in het assortiment
Kies jouw tuinborder Geef je tuin een verzorgde uitstraling
Door het aanleggen van afgescheiden borders krijgt je tuin meteen meer structuur! Borderranden kan je gebruiken voor verschillende zones in de tuin af te bakenen, zoals borders, boombedden, bloembedden, vijvers of grindpaden. Eenvoudig en stijlvol!
ONTDEK HET ASSORTIMENT
Laat het huis stralen! Alles voor een kraaknet huis
Of je nu een onhandige poetskluns bent of een doorwinterde professional, bij MarketOnWeb vind je exact wat jij nodig hebt. Ontdek hier ons ruime aanbod aan onderhoudsproducten zoals dweilpersen, microvezeldoeken, telescoopstelen en reinigingsmiddelen.
ONTDEK ALLE SCHOONMAAKPRODUCTEN
Klaar voor de lenteschoonmaak?

Yokuu – Maak schoon met goede bacteriën!

 • Buxusmot preventief bestrijden

  De buxusrups zorgt al jaren voor ernstige vraatschade aan onze prachtige buxusstruiken. Is jouw buxus nog gespaard gebleven, maar weet je dat de buxusmot in jouw regio is gesignaleerd? Volg dan volgende stappen om de buxusmot preventief te bestrijden.

  Lees meer »
 • Egels voeren: hoe begin je eraan?

  Het is altijd een leuk moment wanneer je egeltjes rond zit schuifelen in de tuin. Denk je dat de egels bij jou in de buurt, maar moeilijk aan voedsel of water raken? Dan is het mogelijk om ze een handje te helpen door wat extra voedingswaren te voorzien. Geen idee waar je moet beginnen? Egels voeren is een makkie als je enkele simpele richtlijnen volgt!

  Lees meer »
 • Hoe onkruidverdelger sproeien met een drukspuit?

  Onkruidverdelger doe je best in een drukspuit om het snel en efficiënt te vernevelen over je gazon, terras of aanplantingen. Aan onkruid valt nu eenmaal niet te ontkomen, het groeit en woekert overal waar je het niet wil. Er zijn verschillende methodes om onkruid te bestrijden, maar een onkruidverdelger blijkt in de meeste gevallen nog steeds de beste oplossing. Staat onkruid sproeien binnenkort op je planning? Dan zijn er een paar handige tips die je kan opvolgen als je onkruid op de meest doeltreffende manier wilt verdelgen.

  Lees meer »
 • Groene aanslag verwijderen: hoe doe je dat?

  Groene aanslag verwijderen wordt vaak gezien als een moeilijke en tijdrovende klus. Na de winter heeft het glibberige, groene laagje zich dan ook overal verspreid. Het terras, de oprit, tuinmeubelen: niets ontsnapt eraan! Dat oogt natuurlijk niet echt fris en bovendien kan je er al snel op uitglijden. Laat het vooral niet zijn gangetje gaan, want dan krijg je te maken met bacteriën en schimmels. Bovendien kan het op termijn de ondergrond beginnen aantasten. Toch hoeft groene aanslag verwijderen helemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij geven graag antwoord op een paar veelgestelde vragen, zo kan jij meteen aan de slag!

  Lees meer »
 • Mieren bestrijden in huis en tuin

  Mieren bestrijden is alleen nodig wanneer ze voor overlast zorgen in je huis of tuin. Het is immers bewezen dat deze kleine insectjes erg nuttig zijn binnen het ecosysteem. Wanneer mieren je toch last bezorgen zijn er verschillende mogelijkheden om ze te verdelgen. Het is onmogelijk om ze volledig uit te roeien, maar je kan het aantal wel inperken of het nest doen verhuizen. Hoe voorkom je nu een invasie van mieren in je huis of tuin?

  Lees meer »

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk