Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Magnetron sloffen

Magnetron sloffen verwarmen je van kop tot teen!

Koude voeten: voor vele mensen is het een dagelijkse kwelling! Wat is er beter dan thuiskomen en heerlijk warme pantoffels aantrekken? Magnetron pantoffels warm je slechts in enkele minuten op in de microgolfoven, waarna je meteen heerlijk kan genieten! De komende uren hoef jij je geen zorgen meer te maken over koude voetjes. Warmies heeft een erg uitgebreid assortiment aan warmteknuffels, maar ze hebben ook heerlijke warmtepantoffels! De Warmies booties zijn voorzien van een extra dikke zool, waardoor je er gemakkelijker mee kan wandelen. 

Hoe gebruik je magnetron sloffen?

Magentron sloffen draag je in de zetel, aan tafel of waar je maar wilt. Ze zijn geschikt voor gebruik binnenshuis. In ons assortiment hebben we Warmies boots en magnetron sloffen met uitneembare zakjes. De Warmies boots leg je in hun geheel in de magnetron en verwarm je op 800 watt gedurende 90 seconden. De felgekleurde sloffen beschikken over uitneembare zakjes die je in de magnetron opwarmt. De zakjes warm je gedurende 90 seconden op, waarna je ze weer in de magnetron sloffen stopt en geniet van lekker warme voeten. De zakjes haal je eenvoudig uit de sloffen dankzij de ritssluiting, waardoor het opwarmen van de sloffen hygiënisch verloopt. Voor beide soorten sloffen geldt dat de warmte minstens 90 minuten blijft hangen, waardoor koude voeten verleden tijd zijn. 

Wat zijn de voordelen van magnetron sloffen?

Opwarmbare sloffen zijn een geschenk uit de hemel voor mensen die veel last hebben van koude voeten. De oorzaak van het koude gevoel is vaak de combinatie van lage temperaturen en slecht schoeisel, maar soms liggen bepaalde ziektes of hormoonschommelingen aan de basis van vervelende koude voeten. Magnetron sloffen warmen je voetjes meteen op en zorgen voor een optimaal relaxed gevoel. Je zal je meteen ontspannen voelen en minder geagiteerd. Pijn van reuma en artritis kan eveneens verzacht worden met deze hemelse sloffen!

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk