Toggle Nav
Winkelwagen

Luxe vliegengordijnen

Producten 1-24 van 72

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 72

Pagina
per pagina

Luxe vliegengordijnen: kies voor kwaliteit!

Luxe vliegengordijnen houden op een efficiënte wijze muggen, wespen en vliegen tegen en hebben we bij MarketOnweb in alle soorten materialen. Alle luxe vliegengordijnen zijn gemaakt uit premium materialen en geven je de garantie dat het vliegengordijn vele jaren zal meegaan. Een referentie onder de luxe vliegengordijnen is het Nederlandse merk La Tenda, die een erg aantrekkelijk aanbod hebben van premium vliegengordijnen. Bekijk zeker hun uitgebreid aanbod dat verkrijgbaar is bij MarketOnWeb. 

Vliegengordijn met plastic strengen

Bij MarketOnWeb vind je een uitgebreid aanbod van plastic luxe vliegengordijnen van een premium kwaliteit. De plastic strengen hebben een stevige, gedraaide structuur en zijn behandeld met warmte zodat ze steeds recht naar beneden blijven hangen. Elk luxe plastic vliegengordijn is voorzien van een hoog aantal koorden die nauw op elkaar aansluiten, waardoor de kans aanzienlijk vermindert dat insecten je huis kunnen binnendringen. Deze plastic vliegengordijnen met stevige strengen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren of volledig transparant.

Kettinggordijn met metalen schakels

Op zoek naar een robuust en duurzaam kettinggordijn om voor je deur te hangen? Kies dan voor het kwalitatieve La Tenda kettinggordijn met metalen schakelkettingen. Voor de productie van de metalen schakels van het kettinggordijn komt alleen het beste aluminium in aanmerking. Het metaal wordt geanodiseerd zodat het materiaal beschermd is en nog jaren in perfecte staat blijft.  

Hulzen vliegengordijn

Een hulzen vliegengordijn is een slimme keuze als je een vliegengordijn zoekt van goede kwaliteit. Een stevig hulzen vliegengordijn garandeert een effectieve oplossing tegen vliegende insecten en je hebt er daarnaast jarenlang plezier van. De stevige hulzen hangen aan elkaar met aluminium haken van de beste kwaliteit, waardoor ze niet afbreken.

 

Helpdesk