Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Opzetstukken

Producten 1-24 van 101

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 101

per pagina

Opzetstukken voor je telescoopsteel

Wie een telescoopsteel heeft - of wie van plan is om een steel aan te schaffen - heeft de keuze uit verschillende soorten opzetstukken. De meeste accessoires zijn bedoeld voor schoonmaakklusjes zoals de telescoopborstels, telescoopraamwissers, inwassers en ragebollen. Naast deze populaire opzetstukken voor je telescoopsteel zijn er ook extra accessoires die een meerwaarde bieden voor je telescoopsteel set. Denk maar een zeepdispenser die je vult met een glasreiniger of zonnepaneelreiniger.

Telescoop borstels

Een wasborstel voor je telescoopsteel is een onmisbare aanvulling voor je telescoopsteel. Het schoonmaken van ramen, zonnepanelen, auto’s, trucks, serres en tuinhuizen is met een wasborstel kinderspel. Als je met water wil schoonmaken moet je goed opletten dat de door jouw gekozen telescoopborstel aansluitbaar is op water. Een aanrader is onze 5-vlakkenborstel die waterdoorlatend is en ideaal om ramen en zonnepanelen schoon te maken. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan is de allround telescoopborstel wat je nodig hebt. Deze wasborstel is voorzien van gevlokte haren waarmee je zowel ruwere als delicatere oppervlakken krasloos kan reinigen.

Telescoop raamwisser

Een raamwisser voor je telescoopsteel is onmisbaar om je ramen streeploos droog te trekken. De meeste raamwissers zijn voorzien van hoogwaardig rubber en sluitmechanismes. MarketOnWeb biedt verschillende formaten aan, van 15 tot wel 55 cm. Keuze genoeg dus voor zowel het wassen van kleinere ruiten als grote glasoppervlakken in de hoogte! Ben je op zoek naar een siliconen raamwisser? Die vind je eveneens bij MarketOnWeb!

In ons assortiment vind je raamwissers van verschillende erkende merken zoals Moerman, Unger en Vileda. Beschik je over één van onze Aquascopic Black of Aquascopic Silver telescoopstelen? Onze oranje professionele raamtrekkers zijn met behulp van een conische adapter compatibel met de Aquascopic Black en Aquascopic Silver telescoopstelen.

Inwassers

Bij MarketOnWeb vind je verschillende formaten van inwassers, van 25 tot wel 55 cm! Een inwasser is steeds voorzien van een zachte microvezelhoes. Op een combi inwasser is langs de ene kant een raamtrekker en langs de andere kant een inwasser bevestigd. Met de combi inwasser zeep je eerst je ramen in, waarna je ze meteen kan droogtrekken door hem simpelweg om te draaien! Beschik je over een waterdoorlatende steel of telescoopsteel met een waterspiraal? Gebruik dan deze waterdoorlatende combi inwasser om al je hoge ramen te wassen! Daarnaast bieden we premium inwassers aan van de kwaliteitsmerken Unger en Moerman.

Ragebollen

Wil je stofdraden en spinnenwebben verwijderen die zich hoog aan het plafond bevinden? Bevestig een ragebol op je telescoopsteel en geen enkel vuiltje is nog onbereikbaar! Zelfs de hoogste plafonds krijg je op deze manier weer vrij van die vervelende stof en ander vuil! Het voordeel van een synthetische ragebol is dat je deze makkelijk weer schoon te maken is, waardoor ook je hem ook buiten kan gebruiken. Een ragebol van natuurlijke paardenharen blinkt uit in kwaliteit en levensduur. 

Met een driehoekige ragebol maak je vlot in de hoeken schoon. Bij een ragebol waarbij de haren in de vorm van een bol staan, heb je als voordeel dat elke kant van de ragebol goed gevuld is. Zo neem je in een hoek alle kanten mee, zowel bovenkant van de het plafond als de zijkant van de muren. Wil je het stof achter kasten, zetels of radiators verwijderen? Dan heb je deze langwerpige ragebol nodig.

Extra benodigdheden voor je telescoopsteel

Naast bovenstaande opzetstukken zijn er nog tal van andere accessoires en producten die een meerwaarde bieden voor je telescoopsteel set. Zo is het met een zeepdispenser mogelijk om schoonmaakproducten te mengen met het water dat door je telescoopsteel loopt. Onze aanraders zijn de Nano Glasreiniger, Nano Zonnepaneelreiniger of Nano Dakpannen- en gevelreiniger.

Daarnaast zijn er speciale opzetstukken voor specifieke klusjes rondom het huis. Om bijvoorbeeld hoge plantenbakken of hangmanden met bloemen te bewateren, is een opzetstuk in de vorm van een sproeikop onmisbaar! Een gootborstel is dan weer een droom om je dakgoten vlot uit te vegen. Wil je appels of peren plukken zonder op een ladder te klimmen? Zet dan de fruitplukker op je telescoopsteel!

 

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk