Toggle Nav
Taal
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Vloerverzorging

Producten 1-24 van 60

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 60

Pagina
per pagina

Parket of natuursteen schoonmaken? Lees hier onze tips!

Parket reinigen

Wanneer je parket gaat reinigen, zijn er verschillende zaken waar je op moet letten, want het hout van parket is vrij kwetsbaar en delicaat. Door je parket te reinigen met een parketreiniger zal je vloer weer kraaknet zijn en worden krasjes geminimaliseerd waardoor je parket als nieuw lijkt. Naast een grondige reiniging, heeft parket ook af en toe een goede verzorging nodig. Door parketverzorging aan te brengen creëer je namelijk een beschermlaag die zowel zorgt voor bescherming tegen water als tegen vuil. Er zijn parketreinigers zoals die van Eres, die in één beweging je parket reinigen, voeden en beschermen. Dat zorgt er namelijk voor dat vocht zoals waterkringen en gemorste druppels niet kunnen indringen en dat je minder snel last hebt voor vervelende strepen door schoenzolen.

Laminaat schoonmaken

Laminaat is een iets minder delicaat materiaal dan parket, maar heeft toch ook de juiste verzorging nodig om een lange levensduur te kunnen garanderen. Je gebruikt bij het schoonmaken van laminaat best een krachtige reiniger die waterafstotend en zelfs stofwerend is. De vloer zal namelijk geen stof meer aantrekken, dankzij het anti-statisch effect van het product. Het product is erg zuinig in gebruik, je hoeft maar twee dopjes van de laminaatreiniger te mengen met 5 liter lauw water en je kan aan de slag! Een goede richtlijn is om de twee maanden je laminaat een grondige schoonmaakbeurt te geven. Stofzuig tussendoor - al dan niet met een laminaatborstel - om je laminaat te vrijwaren van stof, haren en ander vuil. Als je dit te lang laat liggen, kan dit mogelijks zorgen voor krassen.

Natuursteen reinigen

Om natuursteen te reinigen, gebruik je best niet te veel water, want dat kan de steen beschadigen als het binnendringt via bijvoorbeeld de voegen of plinten. Je kan een krachtreiniger voor natuursteen gebruiken om je vloer perfect schoon te maken, zowel binnen als buiten. Als je een speciaal product gebruikt dat bestemd is voor natuursteen ben je zeker dat alle soorten vuil moeiteloos verdwijnen en dat je een streeploos resultaat krijgt. Een goede natuursteen reiniger bevat geen zeep, zodat er geen laag achterblijft waardoor vuil zich weer gemakkelijk kan hechten aan de steen. Hou van je van een prachtige glans over je vloer? Met een glansreiniger voor natuursteen krijg je een prachtige, glanzende afwerking.

Groene aanslagreiniger voor terrassen, paden en opritten

In de herfst en winter vormt er zich op stenen terrassen of paden een groene laag van mossen, algen en groene aanslag. Deze laag zorgt voor een onverzorgde indruk en veel mensen willen dit graag opfrissen wanneer het zonnetje weer begint te schijnen in de lente. Zo kan je heel de zomer genieten van een proper en mooi terras! MOSA ontmosser is een prachtig product, want het doet het klusje helemaal voor jou… Het enige wat je hoeft te doen is verdunnen, vernevelen en de zon zijn werk laten doen, zonder dat je hoeft te schrobben! Na 48 uur mag het afgespoeld worden en is de groene aanslag verdwenen als sneeuw voor de zon!

 

Kunnen we jou helpen?