Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Dweilen

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina

Dweil nodig? Wij helpen je een keuze maken! 

Microvezel dweil

Een microvezel dweil absorbeert erg goed water, maar kan evengoed droog gebruikt worden om stof op te nemen. Door de speciale structuur van de microvezel hecht het vuil zich snel vast aan de doek. Wil je een speciale dweil voor parket of laminaat? De microvezel dweil voor parket en laminaat bevat speciale vezels die zorgen voor een optimaal resultaat, zonder je plankenvloer te beschadigen! Bambus Kristall dweilen combineren microvezels met bamboevezels, wat het absorptievermogen nog versterkt en zeer comfortabel aanvoelt.

Katoenen dweil

Een katoenen dweil neemt veel water op en is door zijn geweven samenstelling uitermate geschikt voor ruwe oppervlakken. Doordat de katoenmix pluisvrij is, zorgt deze dweil voor een streeploze vloer. De katoenen dweil met Belgische vlag is een echte klassieker geworden, die sinds jaar en dag de vloeren proper houdt in menig huishouden.

Nanovezel dweil

De nanovezels in een dweil die geproduceerd is met nanotechnologie, zijn in feite minuscule microvezels. Vuil en water worden hierdoor extra goed opgenomen, waardoor je bijna geen schoonmaakproduct meer zal nodig hebben. De Nano dweil van Blue Marlin heeft als extra voordeel dat deze doek voorzien is van klittenband. Niets is zo lastig en tijdrovend dan continu je dweil weer te moeten bevestigen tijdens het poetsen, dus klittenband is hier een eenvoudige oplossing voor. 

Magic Mop

Met het dweilsysteem van de Magic Mop heb je zelfs geen aparte dweil meer nodig. Op de Magic Mop is een spons gemonteerd die lang meegaat, maar ook makkelijk verwisseld kan worden door een Magic Mop vervangspons. De spons voelt hard aan, maar wordt meteen zacht wanneer je hem onderdompelt in water en heeft door zijn grote ribbels een erg groot absorptievermogen. Een trek aan de hendel van de wringer en de spons is weer droog!Kunnen we jou helpen?