Sponzen

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. natuurlijke-badspons-33cm-hygiënisch
  Natuurlijke badspons, M
  € 14,95
 2. Badkamer-spons-handgreep-cleaning-match-6
  Badkamerspons met handgreep, Eres (Cleaning Match 6)
  € 1,95
  Waardering:
  70%
  (2)
 3. Spons-vitro-en-inductie-cleaning-match-5
  Spons Vitro en Inductie (Cleaning Match 5)
  € 2,45
  Waardering:
  100%
  (1)
 4. Synthetische-spons-cleaning-match-2
  Synthetische spons, Eres (Cleaning Match 2)
  € 1,95
  Waardering:
  100%
  (2)
 5. Cellulose-pons-xxl-cleaning-match-1
  Eres Cellulose Spons XXL (Cleaning Match 1)
  € 2,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 6. Wipe-It-wonderspons-roze
  Wipe It wonderspons - roze
  € 14,95
  Waardering:
  90%
  (10)
 7. Wipe-It-wonderspons-wit-schoonmaak
  Wipe It wonderspons - wit
  € 9,95
  Waardering:
  98%
  (9)

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spons kopen? Ontdek ons kwalitatief assortiment! 

Schuurspons

Een schuurspons is een vaste waarde in de keuken, met name bij de vaatwas. Je kan kiezen voor budgetvriendelijke schuursponsjes die je wat vaker vervangt, of je kan kiezen voor een duurzame variant die wat langer meegaat zoals de cellulose spons. Deze spons bestaat uit 100% plantaardig materiaal, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor een synthetische spons. 

De Piggy Clean sponzen zijn bij gebruik van koud water bikkelhard en dus erg handig om hardnekkig vuil mee aan te pakken zoals bijvoorbeeld aangebakken restjes in een ovenschaal. Wanneer je ze met warm water gebruikt worden ze net heel zacht. Wil je wat meer grip op je spons? Een schuurspons met handgreep laat je nooit meer uit je handen vallen.

 

Wonderspons

De Wipe it Wonderspons heeft zijn naam natuurlijk niet gestolen. Deze spons is gemaakt van een nieuw materiaal dat tot diep in de poriën van een bepaald oppervlak reinigt. Met de Wipe It spons verwijder je hierdoor hardnekkige vlekken zoals schoenstrepen, zeepresten, olie, vet of stift met een minimale moeite. De spons kan op maat versneden worden zodat ze goed ligt in elke handpalm. Je gebruikt de Wipe It spons met een klein beetje water, detergent in niet nodig!

  

Schuurspons uit staalwol, metaal of inox

Een schuurspons uit staalwol is dé kampioen tegen hardnekkig vuil. Bij MarketOnWeb vind je sponzen uit staalwol waar al zeep in verwerkt is, dat hoef je dus tijdens het schoonmaken niet meer toe te voegen. Een schuurspons uit inox, ook wel roestvrij staal genoemd, is eveneens ideaal om hardnekkig vuil aan te pakken. Bbq rooster schoonmaken? Kinderspel met een inox schuurspons! Ook aangekoekte resten in je potten en pannen verdwijnen met al deze sponzen of een schuurspons uit metaal als sneeuw voor de zon.

 

Spons inductie en vitro 

Inductie kookplaat schoonmaken? Bij MarketOnWeb vind je de speciale spons voor inductie en vitro kookplaten. De vitro en inductiespons bestaat uit drie lagen: een schuurzijde die geen krassen maakt, een zacht en absorberend deel in het midden en een kant met zeem voor een streeploze afwerking. Gebruik voor een optimaal resultaat een klein druppeltje Cera-net kookplaat reiniger of Vitrolin snelreiniger.

 

Natuurspons

Een natuurspons is een natuurlijk product dat vele toepassingen heeft. Bij MarketOnWeb vind je natuursponzen van verschillende groottes. Hoe groter spons, hoe meer water deze kan opnemen natuurlijk. Een natuurspons is geschikt voor alle soorten huishoudklusjes, maar wordt ook al eeuwenlang gebruikt als badspons, ideaal voor mensen een gevoelige huid of allergieën.

Tip! Is je natuurspons een beetje hard geworden, omdat je ze een tijdje niet meer hebt gebruik? Dompel ze dan even onder in een badje met wat zout en je spons is weer soepel.

 

 

Kunnen we jou helpen?