Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Producten 1-24 van 293

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Delete-spray-siertuin-insecticide-edialux
  Delete Insecticide Spray Edialux 1 L, rupsen en bladluizen bestrijden
  Speciale Prijs € 12,95 Normale Prijs € 16,25
  Waardering:
  100%
  (1)
 2. bsi-biokill-spinnen-insecticide
  Bio Kill Spin Weg 2,5 L
  € 45,50
  Waardering:
  100%
  (1)
 3. bsi-bio-kill-kleermot-huisstofmijt-bedwants-bestrijden-geurloos-vlekt-niet-omgevingsspray-huisideren-teken-vlooien-behandeling
  Bio Kill Kleermot - Huisstofmijt - Bedwants, 500 ml
  € 14,50
  Waardering:
  100%
  (2)
 4. bio-kill-vlieg-mug-wesp-bsi-vliegende-insecten-bestrijden-lange-nawerking-woning-binnenshuis
  BSI Bio Kill, Vlieg Mug Wesp - 500 ml
  € 14,50
  Waardering:
  100%
  (1)
 5. edialux-rattenval-pro-ratten-bestrijden
  Rattenval Pro Edialux
  € 10,45
  Waardering:
  100%
  (1)
 6. edialux-muizenvallen-pro-muizen-bestrijden
  Muizenvallen Pro Edialux (2 stuks)
  € 10,45
 7. edialux-fastion-insect-mieren-poeder-mierennesten-400g
  Fastion Mierenpoeder, Edialux - 400 g
  € 16,95
  Waardering:
  100%
  (3)
 8. edialux-colzasect-siertuin-insecten-bladluizen
  Colzasect Siertuin Edialux, 200 ml
  € 14,95
 9. edialux-anti-slakken-kopertape-plantenbescherming
  Anti-Slakken Kopertape Edialux, 4 meter
  € 7,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 10. Buxusmottenval-edialux
  Feromoonval, Edialux
  Speciale Prijs € 12,95 Normale Prijs € 16,95

Producten 1-24 van 293

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ongediertebestrijding? MarketOnWeb heeft alles in huis!

Wil je ongedierte bestrijden in je huis of tuin? MarketOnWeb helpt je met plezier van ongewenste insecten en ongedierte af! Een heerlijke zomerse dag kan al snel verpest worden door wespen of muggen die je pijnlijke en jeukende beten opleveren. Muizen in je voorraadkast en molshopen in de tuin kunnen eveneens voor veel frustraties zorgen. Wil je in één klap met alles komaf maken? Een ongedierteverjager die je in het stopcontact steekt, houdt met elektromagnetische golven insecten en knaagdieren uit je woning, kantoor of restaurant. Een handige en snelle oplossing die zeker het proberen waard is! Als je op zoek bent naar een insecticide is Bio Kill een echte aanrader. De verschillende formules van Bio Kill zorgen voor een milieuvriendelijke verdelging van talloze insecten. Maak je huis en tuin weer leefbaar!

Vliegende insecten

Vliegende insecten kunnen een echte nachtmerrie zijn, zowel binnenshuis als buiten! De meest voorkomende lastpakken zijn wespen, vliegen, muggen en fruitvliegjes. Als het zonnetje in het voorjaar heerlijk begint te schijnen, zijn helaas ook deze prikkende en zoemende insecten van de partij. Wat kan je er nu tegen doen? Een elektrische vliegenlamp trekt door het UV-licht insecten zoals vliegen en muggen aan, waarna ze een elektrische shock krijgen. Uiterst doeltreffend! Fruitvliegjes die rond je fruitmand of vuilnisbakken hangen, kan je bestrijden met een fruitvliegjesval of een klassieke vliegenvanger die je aan het plafond hangt. Buitenshuis kunnen wespen vervelende spelbrekers zijn. Een terrasje of een picknick kan helemaal verpest worden als de wespen van de partij zijn. Een wespenval plaatsen is daarom geen overbodige luxe. Je doet een beetje lokstof in de val en hangt ze op een tiental meter van menselijke activiteiten. 

Kruipende insecten

Eén miertje zal op zich niet veel mis doen, maar helaas leven mieren altijd in kolonies! In je tuin veroorzaken ze zandhopen waardoor er kale plekken ontstaan en in huis wil je ze natuurlijk helemaal niet tegenkomen! Binnen is het een goed idee om een mierenlokdoos te plaatsen. Deze lokdoos bevat gif dat mieren aantrekt. Ze lopen door het mierenpoeder en nemen het gif met hun pootjes mee naar hun nest, waardoor al snel de hele kolonie het loodje zal leggen. Andere insecten die je liever niet wil tegenkomen zijn zilvervisjes . Ze zitten vooral in ruimten waar de luchtvochtigheid hoog is zoals de badkamer en het toilet, maar glippen razendsnel weg waardoor ze moeilijk te vangen zijn. Plaats daarom enkele kleefvallen waar de zilvervisjes zich bevinden. Het voordeel van de kleefvallen is dat je in één klap ook andere kruipende insecten kan vangen zoals spinnen, mieren en pissebedden! 

Mollen verjagen

In een bos of weiland kan een mol niet veel verkeerd doen, maar als je groene grasmat er als een maanlandschap begint uit te zien, wil je liefst zo snel mogelijk van de mol af. Om te beginnen moet je nadenken of je de mol wilt vangen, verjagen of definitief bestrijden. Een doeltreffende én diervriendelijke methode is het gebruik van geurcapsules op basis van look, mollen hebben hier namelijk een hekel aan! Het lijkt erg simpel, maar een goede oplossing hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met een mollenval kan je de mol levend vangen wat eveneens diervriendelijk is. Je kan de mol daarna ergens loslaten, waar hij minder schade kan aanrichten. Wil je de mol definitief bestrijden? Steek dan één of meerdere mollenklemmen in de grond. Het voordeel van een klem is dat het - als je ze op de juiste manier plaatst - snel resultaat biedt. Na 1 à 2 dagen zou je de mol al gevangen moeten hebben. Vaarwel vervelende molshopen!

Muizen & ratten

Heb je muizen in huis gezien? Maak er dan zo snel mogelijk komaf mee! Buiten het feit dat ze erg onhygiënisch zijn en ziektes kunnen verspreiden, zorgen ze ook voor schade aan kabels en stoffen omdat ze continu hun tanden willen scherpen. Om nog maar te zwijgen van hun razendsnelle voortplantingsvermogen… Hoe kan je muizen en ratten nu het best bestrijden? De houten muizenval is de klassieke manier om muizen te bestrijden. Het voordeel van dergelijke val is dat je de muis makkelijk kan verwijderen na de vangst. Dat is niet het geval bij muizengif. Het gif werkt langzaam, zodat de muizen geen onraad ruiken en ervan blijven eten. Na een tijdje zullen de muizen bezwijken, waardoor je in huis misschien een dode muis kan tegenkomen. De nieuwste technologie op de markt? Dat is de muizenverjager die muizen verjaagt met ultrasoon geluid. De hoge frequentie ligt buiten het bereik van het menselijke gehoor, maar is ondraaglijk voor muizen en ratten. Het is een milieuvriendelijke én diervriendelijke oplossing tegen ongedierte!

Slakken bestrijden

Het zijn vooral naaktslakken die voor vraatschade zorgen in de tuin. De slakken die de vorst hebben overleeft, vullen hun buik maar al te graag met frisse, groene plantjes en nieuwe zaailingen. Als je ze niet snel genoeg bestrijdt, zou het kunnen dat je plots een slakkenplaag in je tuin aantreft die je mooie planten achterlaten als gatenkaas! Laat het niet zover komen en ga preventief de strijd aan. Slakkenkorrels waar slakken niet overheen kruipen omdat ze ervan uitdrogen, kunnen een snelle oplossing bieden. Dit zorgt voor een barrière waardoor je planten beschermd blijven. Daarnaast heb je ook ecologische slakkenkorrels die een lokstof bevatten die slakken net aantrekt. De slakken eten de korrels op en drogen daarna helemaal uit.

Dierenoverlast

Niet enkel insecten zorgen voor overlast, maar ook vogels en wilde dieren kunnen voor heel wat hinder zorgen. Steenmarters komen steeds meer voor rondom én in onze woningen en hoewel ze er schattig uitzien, kunnen ze onder meer de oorzaak zijn van doorgebeten autokabels en het verdwijnen van kippeneieren. De vraatschade in je moestuin kan dan weer te maken hebben met hongerige konijnen. Wild Afweer is een 100% natuurlijk product dat wilde dieren zoals konijnen, marters en fazanten op een afstand houdt. Daarnaast kunnen ook katten honden het bont maken. Katten woelen de aarde om in tuinen en bloemperken om hun behoefte te doen, honden graven dan weer voor hun plezier. Beiden kunnen dus voor  ongewenste schade in je tuin zorgen. Hou ze op afstand met een natuurlijk en diervriendelijk product tegen katten en honden. Vogels zorgen eveneens vaak voor hinder, voornamelijk door hun uitwerpselen. Een vogelverjager met ultrasoon geluid is ideaal om vogels van vensterbanken en balkons te houden en te voorkomen dat ze nesten maken in het dak of rondom de woning. 

 

 

Kunnen we jou helpen?