Toggle Nav
Taal
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Poetsdoeken

Producten 1-24 van 79

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 79

per pagina

Microvezeldoek, dweil of zeem? Elke poetsdoek heeft zijn specialiteit!

Een goede poetsdoek is niet te onderschatten in het huishouden. Met de juiste doek maak je niet alleen grondiger schoon, maar ook sneller en efficiënter! Vergeet ook je poetsdoeken niet af en toe zelf eens proper te maken. Met een vuile doek kan je immers niet schoonmaken. De meeste modellen kan je handig in de wasmachine steken, maar gebruik hierbij geen wasverzachter. Poetsdoeken zijn er natuurlijk in alle geuren en kleuren. Ben je op zoek naar een specifieke doek? Onderstaande informatie helpt je alvast op weg. 

Microvezeldoeken

Microvezeldoeken voelen heel zacht aan en kan je aanwenden voor tal van voorwerpen zoals meubeloppervlakten, computerschermen of ramen. Droog trekt een microvezeldoek het stof aan door zijn elektrostatische effect. De vezels zitten erg dicht opeen, waardoor ze een hoog absorptievermogen hebben. Microvezel wordt verwerkt in verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld een poetsdoek, dweil, inwasser, washandschoen of brillendoekjes. Met een droge microvezel stofdoek verwijder je moeiteloos microdeeltjes zoals stof, huisstofmijt en bacteriën. De vezels van Nano doeken zijn nog eens 1000x zo fijn als gewone microvezel, waardoor ze vuil en water nog beter absorberen.  

Bamboe doeken

Een bamboe doek combineert microvezels met bamboevezels. Wat bijzonder is aan de bamboe doek is dat de vezels bacteriegroei tegengaan. Je kan deze doeken gebruiken voor tal van huishoudklusjes, maar ze zijn uitermate geschikt om je ramen te lappen. Gebruik een bamboe voorkuisdoek om je ramen in te zepen en een bamboe droogdoek om ze streeploos af te werken. De Bambus Kristall brillen- en tabletdoekjes hebben een handig formaat zodat je ze overal kan meenemen om je smartphone of tablet schoon te maken. 

Dweilen

Een dweil uit microvezel, nanovezel of bamboevezel is door het hoge absorptievermogen zeker aan te raden. Met de Flipper microvezel dweil neem je met de grove zijde het vuil op en werk je de vloer af met de gladde zijde. De Nano dweil van Blue Marlin is erg populair vanwege zijn grondige dieptereiniging, alsook de handige klittenband om de dweil aan je aftrekker te bevestigen. Bamboe dweilen zoals de Bambus Kristall dweil hebben dan weer een bijzondere werking tegen bacteriegroei. Een katoenen dweil is door zijn geweven samenstelling uitermate geschikt voor ruwere oppervlakken zoals vloertegels met een grof reliëf.

Zeem 

Bij MarketOnWeb vind je verschillende soorten zeem. Zeemleer is een natuurlijke product gemaakt van schapenleer gedrenkt in visolie en is bijzonder duurzaam. De Vinalon zeem is vervaardigd uit polyester, maar is inmiddels iconisch geworden omwille van de gele koker waar de zeem inzit. Na gebruik berg je de koker gewoon weer op in de in het handschoenkastje van je auto of elders. Altijd handig om in de buurt te hebben!

Keukendoek

Om de vaat of het keukenblad af te drogen is een keukenhanddoek onmisbaar. Het is wel belangrijk dat je deze regelmatig vervangt zodat je niet met een vuile keukendoek je vaat afdroogt. Dat heeft natuurlijk geen zin. Bij MarketOnWeb vind je handige en voordelige sets van 6 of 10 stuks, waardoor je steeds een nieuwe, propere handdoek kan nemen. Wil je je glazen opblinken? Wrijf ze droog met een Bambus Kristall droogdoek en je glazen zullen een mooie glans krijgen.

Sponzen

De natuurspons gaat al eeuwenlang mee en wordt gebruikt voor allerlei huishoudklusjes. Daarnaast gebruiken veel mensen het ook als badspons, want het natuurlijk materiaal is ideaal voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Aangekoekte resten verwijderen tijdens de vaatwas gaat uiteraard het beste met een goede schuurspons.  Een inductie en vitro spons is dan weer ideaal om je kookplaat weer te laten blinken zonder deze te beschadigen. Hardnekkig vuil? Zelfs je bbq-rooster krijg je weer proper met een schuurspons uit metaalstaalwol of inox. Een spons die zowel schoenvegen, stift, vuil en vet wegneemt? Het bestaat! De Whipe It wonderspons heeft zijn naam niet gestolen en zorgt voor heel wat mirakels tijdens het schoonmaken.

Stofdoekjes

Voor onze vloerwissers hebben we een ruim assortiment aan stofdoekjes die je erop kan bevestigen. De Flipper wegwerpbare wisdoekjes zijn uiteraard compatibel op de Flipper vloerwissers, maar je kan ze ook gebruiken bij onze andere vloerwissers met klikplank. Microvezel stofdoekjes kan je droog of lichtvochtig gebruiken en hebben als bijzondere eigenschap dat ze extreem goed microdeeltjes zoals huisstofmijt, bacteriën en stof kunnen opnemen, zonder het toevoegen van extra chemicaliën.

 

Kunnen we jou helpen?