Moerman Combinator 25/35/45 cm

Gegroepeerde productitems
Product Naam Prijs  
Moerman Combinator: 25 cm
€ 37,95
Moerman Combinator: 45 cm
€ 44,95
Onze klanten geven dit product een score van 7,5 op 10.
 • Voor 17:00 besteld, donderdag in huis
 • Afhalen in showroom te Lint mogelijk
 • Op voorraad
 • Klantenservice 7/7
 • Combinator handvat
 • Liquidator 2.0. liniaal
 • Premium Combinator hoes
 • Inwassen + droogtrekken

Op deze Moerman Combinator kan je zowel een raamtrekker als een raaminwasser bevestigen. Een erg handige tool waardoor ramen wassen heel wat sneller gaat! De Combinator bestaat uit een Premium handvat, een Liquidator 2.0. rubber, een Combinator T-bar en een Combinator Premium microvezelhoes. Deze Moerman Combinator is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 25, 35 en 45 cm.  

Combinator handvat

Het Combinator handvat heeft een zachte greep, die zowel droog als nat stevig in de hand ligt. Het ontwerp en het materiaal zorgen ervoor dat het handvat niet uit je handen glipt, zodat je steeds veilig kan werken. Op het Combinator handvat kan je dus zowel de inwasser als de rubber bevestigen. Je kan ze aan tegenovergestelde kanten plaatsen zodat je eerst met de ene kant het raam kan inwassen en daarna de raamwasser omdraait om droog te trekken. Een andere optie is om beide tools aan dezelfde kant te plaatsen waardoor je in één beweging zowel inwast als droogtrekt!

Liquidator 2.0. liniaal

De Liquidator 2.0. liniaal heeft uiteinden die schuin zijn afgevlakt. Dit geeft als voordeel dat je in dezelfde beweging ook de hoeken van je ramen meeneemt. Nadrogen met een zeemvel of doek hoeft niet meer! Bovendien is deze Liquidator 2.0. voorzien van plastiek uiteinden die schade vermijden aan je raamkozijnen, wat 20 à 25% tijdswinst kan opleveren! De rubber geeft een streeploos resultaat met een minimum aan kracht. De liniaal bestaat uit Dura-Flex rubber met een hoogwaardige kwaliteit.

Combinator T-bar + Combinator Premium microvezelhoes

De Combinator Premium microvezelhoes schuif je over de Combinator T-bar en bevestig je met de velcro. Deze hoes is gemaakt van 100% microvezel en garandeert superieure schoonmaakprestaties. De unieke structuur van de microvezels zorgt er immers voor dat zowel vuil als vloeistoffen perfect geabsorbeerd worden. Na gebruik kan je de hoes gewoon weer proper maken in de wasmachine op maximum 60°. 

Compatibel met verschillende telescoopstelen

Deze Moerman raamtrekker (en de andere Moerman-opzetstukken) kan je dankzij het ingenieuze klik-systeem vastklikken op alle Moerman telescoopstelen met adapter. Daarnaast is de raamtrekker compatibel met Unger telescoopstelen, Aquascopic telescoopstelen, telescoopstelen met conische adapter en onze telescoopstelen met oranje dop door het opzetstuk simpelweg op de steel te duwen.

Over Moerman

Sinds 1885 is Moerman producent en ontwikkelaar van professioneel schoonmaakgereedschap voor vloeren en ramen. Moerman zet sterk in op onderzoek, innovatie en productontwikkeling met als resultaat een uniek, gespecialiseerd assortiment dat dagelijks wordt gebruikt door professionele glazenwassers wereldwijd. Schoonmaken is eenvoudig én efficiënt met het Moerman schoonmaakmateriaal! 

Eigenschappen Moerman Combinator Raamwisser + Inwasser:

 • Merk: Moerman
 • Combinator handvat
 • Liquidator 2.0. liniaal
 • Premium Combinator hoes
 • Inwassen + droogtrekken

Gegevens
Merken Moerman
Reviews (4)
 1. 80%

  Fijne inwasser, werkt goed.
 2. 40%

  De inwasser en telescoopstel werken prettig, maar de ramentrekker vind ik waardeloos. Trekt niet goed het water weg. Je glijdt niet goed over het raam. Raam vol strepen en dribbel. Jammer, voor zo’n prijs verwacht je beter. Kan nu weer een andere bestellen, waarbij ik mij dan afvraag of telescoopsteel nog wel past.
 3. 80%

  Professioneel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Moerman Combinator 25/35/45 cm

Kunnen we jou helpen?