Uw taal: Nederlands
Uw taal:
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Binnen 48 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Nekkussens

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

24 artikel(en)

Nekkussens

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

24 artikel(en)

Nekkussens

Heb je vaak last van nekpijn en wil je graag dat je nek meer ontspannen is? Dan is een warmtekussen voor de nek zeker iets voor jou. Deze langwerpige warmtekussens (vaak in U-vorm) zijn speciaal gemaakt om rond de nek te leggen. Zo kan je heel makkelijk genieten van de warmte van je warmtekussen terwijl je televisie kijkt, op kantoor werkt of in bed uitrust. Uiteraard kunnen deze warmtekussens ook gebruikt worden voor andere lichaamsdelen zoals je buik, schouders en knie. De pitten in het kussen zullen zich vormen naar het lichaamsdeel waar het kussen op ligt voor een ultiem comfort.

Warmte is altijd al een goed middel geweest om pijn te verzachten. De warmte die vrijkomt uit het kussen is ideaal om de spieren in de nek te ontspannen en om zelf ook volledig tot rust te komen.

Hoe werkt het? Haal het pittenkussen uit de hoes en besprenkel het met wat water. Vervolgens stop je het kussen in de microgolf en daarna kan je langdurig genieten van de zalige warmte van je nekkussen.

Ontdek hier het complete assortiment nekkussens van MarketOnWeb. We bieden tal van verschillende modellen aan. Sommigen hebben meerdere “kamers” om de warmte goed te verdelen terwijl anderen een heerlijk aroma van munt afgeven. Bekijk ook de nekkussens in de vorm van pluche dieren, leuk voor jong en oud! Bestel nu je nekkussen bij MarketOnWeb en hij wordt binnen de 48 uur geleverd bij je thuis.