Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Microvezeldoeken

Microvezeldoeken

Producten 49-72 van 74

Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-72 van 74

per pagina

Microvezeldoeken trekken stof aan als een magneet!

De microvezeldoek heeft door zijn speciale structuur een erg hoog absorptievermogen. De vezels nemen zowel water en vuil als vet en olie uitzonderlijk goed op. Daarnaast heeft de microvezeldoek bij droog gebruik een elektrostatische werking. Hierdoor trekken de vezels het stof aan als een echte magneet! Deze buitengewone eigenschappen maken van de microvezeldoek je ideale partner in het dagelijkse huishouden! Naast poetsdoeken komt microvezel voor in verschillende andere vormen, zoals bijvoorbeeld een inwasser, dweil, poetshandschoen of brillendoekje

Microvezeldoek

Een microvezeldoek heeft eindeloos veel voordelen: een hoog absorptievermogen, werkt streeploos, neemt vet en olie erg goed op en kan tevens droog gebruikt worden. De Aquastar microvezeldoeken hebben een erg fijne structuur, waardoor ze erg geschikt zijn voor het schoonmaken van delicate voorwerpen zoals beeldschermen en juwelen. De Blue Marlin microvezeldoeken hebben een glad oppervlak met koivinnen structuur en worden vaak gebruikt voor het drogen en opblinken van glazen, spiegels en ramen. Er zijn ook specifieke microvezel brillendoekjes in een handig formaat, zodat je ze overal kan meenemen of in je brillendoosje steken. 

Nanovezel doek

Een Nano doek is in feite het geavanceerde broertje van de microvezeldoek. Door de  productie met nanotechnologie zijn de vezels maar liefst 1000x zo fijn als gewone microvezel, waardoor ze nog beter vuil en water opnemen. Door de fijne structuur dringen de nanovezels écht door in het oppervlak dat je wil poetsen, zonder het te beschadigen. De Nano doeken zijn ook verkrijgbaar in een handige promoset met de Nano allesreiniger

Microvezel stofdoek

Met een microvezel stofdoek verwijder je moeiteloos microdeeltjes zoals stof, huisstofmijt en bacteriën, zonder het toevoegen van extra chemicaliën. Gebruik deze fijn geweven microvezeldoek droog of bevochtig hem lichtjes alvorens het afstoffen. Wanneer je over een oppervlak wrijft, zal je opmerken dat de doek statisch geladen is en stof aantrekt als een magneet. Waar een stofdoek in uitblinkt? Gebruik hem eens bij het schoonmaken van je televisiescherm of ramen en je zal versteld staan van zijn doeltreffendheid!

Microvezel handschoen

De microvezel handschoen of nanovezel handschoen is door het zachte stofje uiterst aangenaam om mee te werken. Door je schoonmaakdoek als handschoen te dragen, kan de doek nooit meer uit je handen vallen! Je kan kiezen voor een fluffy handschoen met dikke strengetjes of een nano handschoen met een zacht, vlak oppervlak. Een microvezel handschoen is in principe toepasbaar voor alle soorten oppervlakken en voorwerpen, maar wordt in de praktijk heel vaak gebruikt bij het schoonmaken van auto’s.

Microvezel dweil

Vloer reinigen? Een microvezel dweil is een slimme keuze en is het grote broertje van de standaard microvezeldoek! Iedereen kent de microvezel dweil die je over je aftrekker bevestigt, zoals bijvoorbeeld onzNano dweil. Dit is een echte bestseller omwille van de nanovezelstructuur die zorgt voor grondige reiniging in de diepte. Uiteraard kan je ook kiezen voor een zwabber met microvezel strengen. De lange slierten van de zwabber bewegen vlotjes langs alle moeilijke plekjes zoals tafelpoten en in hoeken. Heb je een vloerwisser? De microvezel vloermop bevestig je in een handomdraai op je klikplank. 

Microvezel inwasser

Inwassers die omhuld zijn door microvezel hoes zijn een plezier om ramen mee te reinigen. Je kan ze gewoon met de hand gebruiken of op een uitschuifbare telescopische steel bevestigen. Bij MarketOnWeb vind je inwassers in verschillende maten, zodat je steeds een passend formaat vindt voor zowel grote als kleine ramen. Een gouden tip? Let erop dat je emmer breed genoeg is wanneer je je inwasser gebruikt, dat bespaart je heel wat geknoei!

 

 

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk