Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  • Elektrische dekens
  • Elektrische verwarming

Elektrische dekens

Elektrische dekens

Elektrische dekens zijn dé oplossing om je te wapenen tegen de koudste dagen en nachten van het jaar. Verbind het deken met het stopcontact en kies met de warmteregelaar hoeveel stroom er door het deken gaat. Laat het gure winterweer geen spelbreker meer zijn! 

Elektrische deken

Zelfs wanneer het buiten vriest, zit jij gezellig warm op de bank te genieten dankzij een elektrische deken of bovendeken. Wikkel jezelf in het zachte deken en geniet van de heerlijke warmte! Het elektrische bovendeken is meestal gemaakt van zachte fleece voor een heerlijk comfortabel gevoel.

Elektrisch warmtekussen

Naast elektrische dekens zijn er ook elektrische warmtekussens beschikbaar. Heb je nood aan wat extra warmte wanneer je ’s avonds in de zetel zit? Dan kan een warmtekussen jouw het nodige comfort bieden! Leg het kussen achter je rug om de stress weg te nemen van een drukke dag of knuffel ermee voor het ultieme gezelligheidsgevoel.

Elektrisch onderdeken

Een elektrisch onderdeken leg je op je matras en is altijd iets korter dan het bed. Je mag namelijk niet onder het hoofdkussen verwarmen, anders raakt je lichaam snel oververhit. Gebruik het gedurende de nacht of om het bed voor te verwarmen. Voor een tweepersoonsbed kies je best een elektrisch onderdeken met twee aparte warmtezones.

Elektrische deken voor nek, schouders en rug

Wil je de warmte op een specifieke plaats richten zoals je rug of nek? Dat kan! Er zijn verschillende soorten elektrische dekens die je kan vastmaken rond je middel of je nek om op deze lichaamsdelen warmte uit te stralen. De rechtstreekse warmte ontspant je spieren en neemt eventuele blokkades weg.

 

 

 

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk