Uw taal: Nederlands
Uw taal:
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Binnen 48 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Tochtrollen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 43 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tochtrollen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 43 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Tochtrol nodig? Kies uit ons uniek assortiment!

Koude tocht in huis? Een tochtrol maakt hier meteen komaf mee, want niets is zo ongezellig als een kil huis in de winter! Bij MarketOnWeb vind je een waaier aan tochtrollen in verschillende formaten, kleuren en modellen: voor ieder wat wils! Natuurlijk beperkt het gebruik van een tochtrol zich niet tot je voordeur. Vaak komt er ook een koude luchtstroom de woning binnen via deuren naar onverwarmde ruimtes zoals een garagedeur, bergingdeur of zolderdeur. Ook op een vensterbank kan een tochtrol soms het verschil maken!

  

Tochtrol

Iedereen kent de standaard tochtrol of tochtstopper die je voor je deur legt om de koude wintertocht buiten te houden. De tochtrol maakt deel uit van je interieur, dus is het fijn als je een tochtrol kan kiezen die perfect bij je interieur past! Wie een hart voor dieren heeft, zal verzot zijn op een tochtrol in de vorm van een dier zoals een schaapkat of de klassieke tochthond! Deze diertjes hebben een hoog knuffelgehalte, dus ze zouden wel eens voor je deur kunnen verdwijnen als je kinderen hebt! Heb je gevoel voor humor? Een tochtrol met opschrift "You are the gin to my tonic" of met alpaca's doet elke voorbijganger glimlachen! Twijfel je welk model je moet kiezen? Een tochtrol in een neutrale kleur is tijdloos en geschikt voor elk type interieur.

 

Dubbele tochtrol

Met een dubbele tochtrol ben je dubbel zo zeker dat de koude tocht niet meer onder je deur zal waaien. Door middel van een plat middenstukje zijn de twee tochtrollen aan elkaar bevestigd. Het platte stukje schuif je eenvoudig onder de deur. Door dit middenstukje  beweegt de tochtrol steeds met de deur mee. Zo hoef je de rol niet steeds terug te plaatsen wanneer je de deur open of dicht hebt gedaan. In ons aanbod vind je dubbele tochtrollen die prachtig afgewerkt zijn, maar eveneens aanpasbare tochtrollen die je nog op maat kan snijden. Deze laatste optie kan handig zijn als de breedte van je deur afwijkt van de standaard afmetingen.

  

Magnetische tochtrol

Vind je het vervelend dat je de rol telkens moet terugleggen als je de deur opent en sluit? Kies dan voor een magnetische tochtrol! Met behulp van twee magneten die je installeert aan de onderkant van je deur blijft deze tochtrol steeds op zijn plaats! Meet op voorhand goed waar de magneten moeten komen, zodat de tochtrol niet té hard over te grond sleept. Is de winter gedaan? Dan haal je tochtrol gewoon weer van de magneten en berg je hem op. Eenvoudig, maar geniaal!

 

Tochtrol kerst

Hou jij van een feestelijk interieur tijdens de feestdagen? Wij ook! Een tochtrol met een vrolijke kerstprint mag dus niet ontbreken! Heb je kinderen? Een tochtrol versierd met schattige kerstfiguurtjes tovert gegarandeerd een glimlach op hun gezichtje! Als je houdt van stijlvolle decoratie, dan is de tochtrol "Merry Christmas" iets voor jou! De tochtol met het opschrift "Ho ho ho" zorgt voor een ludieke knipoog. Onze tochtrollen met kerstprint zijn telkens voorzien van een effen achterkant. Hierdoor kan je de tochtrol na de kerstperiode nog steeds gebruiken!

 

Tochtrol met ledlichtjes

Een tochtrol kan naast erg praktisch ook gewoon een prachtige decoratie in je huis zijn: dat bewijzen onze tochtrollen met ingebouwde ledlichjes! In de tochtrol zijn steeds ledlichtjes voorzien op een plaats waar het mooi uitkomt in de print. Zo is er een tochtrol met een lantaarnprint waarbij de ledlichtjes deze lantaarns lijken op te lichten. Net echt! Ze geven een gezellige warme sfeer in huis en bovendien houden ze de tocht tegen zodat het binnen aangenaam vertoeven is. Ben je nog op zoek naar een feestelijke versiering? Deze tochtrollen maken het meteen gezellig in huis!