Uw taal: Nederlands
Uw taal:
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Binnen 48 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Magnetron sloffen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

15 artikel(en)

Magnetron sloffen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

15 artikel(en)

"Magnetron sloffen zijn de ultieme ontspanning na een koude winterdag!"

Herken je dat zeurende gevoel van bevroren voeten? Voor vele mensen is het een dagelijkse kwelling! Met magnetron pantoffels neem je dit vervelende gevoel meteen weg! In slechts 2 minuten zijn de pantoffels opgewarmd in de microgolfoven, zodat het genieten meteen kan beginnen. De komende uren hoef jij je immers geen zorgen meer te maken over koude voetjes. Magnetron sloffen zijn geschikt voor gebruik binnenshuis en draag je in de zetel, aan tafel of waar je maar wilt. Met een paar magnetron sloffen loop je voortaan op wolkjes!

 

Wat zijn de voordelen van magnetron sloffen?

Opwarmbare sloffen zijn een geschenk uit de hemel voor mensen die veel last hebben van koude voeten. De oorzaak van het koude gevoel is vaak de combinatie van lagere temperaturen en slecht schoeisel, maar soms liggen bepaalde ziektes of hormoonschommelingen aan de basis van die vervelende koude tenen. Magnetron sloffen warmen je voetjes meteen op en zorgen voor een optimaal relaxed gevoel. Je zal je meteen ontspannen voelen en minder geagiteerd. Pijn van reuma en artritis kan eveneens verzacht worden met deze zalige sloffen.

 

Hoe gebruik je Warmies boots?

De Warmies boots zijn gevuld met speciale graantjes en een snufje gedroogde lavendel. Wanneer de graantjes opgewarmd zijn blijven ze minstens 90 minuten warm. De lavendel zorgt voor een heerlijk ontspannende geur. Enkele Warmies sloffen zijn voorzien van een extra dikke zool, waardoor je er makkelijker mee kan wandelen. Warmies boots leg je in hun geheel in de magnetron en verwarm je op 800 watt gedurende 90 seconden. Warm de sloffen steeds op op een proper bord, zodat het vuil in je magnetron niet voor beschadiging zorgt.

 

Hoe gebruik je magnetron sloffen met uitneembare zakjes?

De felgekleurde sloffen beschikken over uitneembare zakjes die je in de magnetron opwarmt. De zakjes warm je gedurende 90 seconden op, waarna je ze weer in de magnetron sloffen stopt en 90 minuten heerlijk kan genieten van lekker warme voeten. De zakjes haal je eenvoudig uit de magnetron sloffen dankzij de ritssluiting, waardoor het opwarmen van de sloffen hygiënisch verloopt. Ook voor deze zakjes geldt dat je ze best eerst op een proper bord legt alvorens op te warmen.