Telescoopsteel voor ramen

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. unger-hydropower-ultra-telescoopsteel-waterinfiltratie
  Osmose set met telescoopsteel 9 m, Unger
  € 879,95
  Waardering:
  80%
  (1)
 2. telescoopsteel-13,5meter
  Telescoopsteel 13,5m, Carbon, Unger
  € 1.479,95
 3. telescoopsteel-9-meter-unger
  Telescoopsteel 9m, glasvezel, Unger
  € 349,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 4. telescoopsteel-6-meter-watersteel
  Alu telescoopsteel 6m voor zonnepanelen, Unger
  € 269,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 5. Telescoopsteel
  Unger telescoopsteel, aluminium, verschillende maten

  Vanaf € 39,95

  2,5 m
  3,7
  5 m
  6,2 m
  8 m
  10 m
  Waardering:
  100%
  (6)

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoge ramen wassen met een telescoop raamwisser of borstel

Hoge ramen wassen? De uitschuifbare telescoop raamwisser of borstel is de veiligste én meest doeltreffende manier voor deze klus! Met een ladder moet je je in bochten wringen om elk hoekje van het raam te bereiken, moet je de ladder meermaals verzetten waardoor je tijd verliest en een ongeluk loert steeds om de hoek. Een telescoop raamwisser of telescoop borstel biedt dus een veilig en efficiënt alternatief voor het wassen van hoge ramen!

Telescoop raamwisser of borstel voor persoonlijk gebruik

Zoek je een uitschuifbare telescoopsteel met wateraansluiting om je eigen ramen te wassen? Bij MarketOnWeb hebben we een ruime keuze aan telescoopstelen beschikbaar in verschillende lengtes en materialen. Ideaal om zelf die hoge en moeilijk bereikbare ramen te wassen! Een aluminium telescoopsteel is het meest gebruikte model voor gebruik in en rondom de woning. Dit materiaal is van een goede kwaliteit, zeker als je de steel maar eens om de zoveel tijd gaat gebruiken. De lengte van onze telescoop raamwissers of borstels kies je zelf en varieert van 2 tot wel 14 meter lang!

Professionele telescoop raamwisser of borstel

Ben je een professionele ramenwasser? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Het neusje van de zalm is een telescoopsteel met osmose set. Bij MarketOnWeb vind je enkele osmose sets van het Duitse kwaliteitsmerk Unger. Een telescoop raamwisser set met osmosetoestel vergt de nodige investering, maar dit is het meer dan waard als je op professionele basis ramen wast! Osmosewater is zuiver water dat vrij is van mineralen. Hierdoor verdampt het na gebruik zonder ook maar één streepje na te laten! Inzepen, droogtrekken en opblinken zijn drie stappen die door het osmosewater herleidt worden naar slechts één stap. Een absolute must dus als je op een professionele manier hoge ramen wil wassen!

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een telescoopsteel voor ramen?

 • De lengte: Bij het kiezen van de lengte meet je de afstand van de grond tot het schoon te maken oppervlak. Bedraagt de afstand bv. 6 meter? Kies dan voor een telescoop raamwisser of telescoop borstel van 7 of 8 meter. De extra lengte die je hierdoor beschikbaar krijgt, gebruik je om de secties van de telescoopsteel een stukje ingeschoven te laten. Dit vergroot de stabiliteit van je telescopische steel aanzienlijk!

 • Het materiaal: De keuze in kwaliteit van de telescoopsteel hangt af van de frequentie waarmee je de steel zal gebruiken. Een aluminium telescoopsteel is perfect voor persoonlijk gebruik, terwijl een professionele ramenwasser beter gediend is met een telescoopsteel in carbon of glasvezel.

 • Opzetstukken: Wanneer je hoge ramen wil wassen is het belangrijk dat je hiervoor de juiste opzetstukken voor je telescoopsteel gebruikt. Een telescoop borstel is ideaal om hardnekkig vuil te verwijderen en grote oppervlakken schoon te maken. Met de telescoop raamwisser trek je de ramen weer droog zodat de achtergebleven druppels niet voor vlekken zorgen.

Kunnen we jou helpen?