Welke tochtstopper heb ik nodig?

Tochtstoppers bestaan in alle soorten modellen, vormen en maten. Maar hoe weet je nu welke tochtstopper ideaal is voor jouw deur? Om je te helpen in je zoektocht naar de beste tochtstopper hebben we voor jou een handig overzicht gemaakt. Zo weet je perfect welke tochtstopper een perfect match is met jouw tochtprobleem!

Magnetische tochtstopper

Een tochtrol die aan je deur blijft hangen bij het openen en sluiten? Het kan! Onze magnetische tochtstoppers kan je immers bevestigen met behulp van 2 magneten aan je deur. Als de winter voorbij is, neem je de tochtrol van de deur en berg je hem op tot je hem weer nodig hebt. 

Dubbele tochtstopper

Een dubbele tochtrol bestaat uit twee tochtrollen die verbonden zijn met een stukje stof dat vastzit onder de deur waardoor hij gewoon mee beweegt. Je kan dus eenvoudig je deur openen en sluiten zonder dat je de rollen opnieuw op zijn plaats moet leggen.  We hoeven je niet uit te leggen dat dit type tochtstopper dubbel zo goed de tocht tegenhoudt. Je hebt geen schroevendraaiers of lijm nodig, je hoeft hem alleen maar onder de deur te schuiven. 

Verschillende lengtes

Heeft jouw deur geen standaard afmeting? Of zoek je een tochtstopper voor een dubbele deur of schuifraam? Bij MarketOnWeb heb je tochtstoppers van 70 cm tot wel 140 cm lang! Op deze manier kies je dus de exacte lengte die jij nodig hebt om de kier onder je deur te bedekken.

Aanpasbare tochtrol

Zoek je een dubbele tochtrol, maar vind je niet de geschikte lengte? Kies dan voor een tochtstopper die je zelf kan aanpassen aan de breedte van je deur. Deze dubbele tochtstopper schuif je onder de deur en het stuk dat te ver komt knip je eenvoudig af. 

Tochtstopper met print of in dierenvorm

Mag het toch net iets specialer zijn? Een tochtrol met een leuke print of in de vorm van een snoezig diertje geeft een vrolijke touch aan je interieur. Tochtstoppers met kerstprint houden niet alleen de koude lucht buiten, maar zorgen tegelijkertijd binnen voor een gezellige sfeer. 

Zo zie je maar: voor iedereen is er een geschikte tochtstopper!