Wat zijn de voordelen van een telescoopladder?

1. Multifunctioneel

Een telescoopladder gebruik je voor huishoudelijke én professionele klusjes. Rondom het huis zijn deze ladders erg praktisch om bijvoorbeeld hogere ramen te wassen, bomen te snoeien, fruit te plukken of andere klusjes uit te voeren. Binnenshuis kan je eenvoudig lampen te vervangen, in de hoogte schoonmaken of gordijnen ophangen. Heb je een logge, zware zoldertrap? Vervang hem dan door een licht en gebruiksvriendelijk model! Daarnaast zijn onze ladders zodanig sterk en kwalitatief dat professioneel gebruik op dagelijkse basis geen enkel probleem vormt. 

2. Compact vervoeren en opbergen

Een ingeschoven telescoopladder is doorgaans ongeveer 1 meter lang, waardoor het erg weinig ruimte inneemt bij het opbergen of vervoeren. Transport vormt dus nooit een probleem, want je hoeft geen speciale bestelwagen meer te hebben om de ladder te vervoeren. 

3. Verstelbaar in de hoogte

De hoogte van een telescopische ladder is in te stellen op verschillende standen. Allereerst kan je kiezen uit verschillende hoogtes. De uitgeschoven hoogte van onze ladders gaat van 2,60 meter tot 6,40 meter. 

4. Veilig

De telescoopladders in het assortiment van MarketOnWeb zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en prestatie. Bij onze ladders is het uitermate belangrijk dat ze getest en goedgekeurd zijn volgens de strengste Europese veiligheidsvoorschriften. Al onze telescoopladders en vouwladders voldoen immers aan de EN 131 normen, die ladders verplicht zijn om te hebben. Veiligheid wordt dus hoog in het vaandel gedragen!

5. Professionele kwaliteit

De telescopische ladders uit ons assortiment zijn vervaardigd uit stevig aluminium en zijn bijgevolg van een hoogwaardige kwaliteit. Een telescoopladder in aluminium is erg flexibel en licht in gebruik, maar toch erg sterk en betrouwbaar. Of je de ladder nu sporadisch gebruikt om een lamp te vervangen of op een professionele basis: een duurzame telescoopladder gaat jarenlang mee.