BioKill: de nummer 1 insecticide!

Ken je BioKill al? Nee? Dan zal je versteld staan van de kracht van deze insecticide! BioKill is al jarenlang de meest verkochte insecticide in de Benelux en dat is natuurlijk niet zonder reden. Behalve het feit dat insecten in huis een erg onfrisse en verwaarloosde indruk geven, zorgen ze ook voor heel wat overlast. Muggen houden je de hele nacht wakker met jeukende beten en gezoem, wespen zijn de sfeerverpesters bij uitstek op zomerse terrasjes en als mieren de weg naar binnen hebben gevonden trekken ze met de hele kolonie je voorraadkast in… Om nog maar te zwijgen van spinnen, vliegen en kakkerlakken! Trek je haren niet uit van frustratie, maar onderneem actie. De oplossing is immers simpel… gebruik BioKill! 

 

8 redenen waarom BioKill de nummer 1 is in insectenbestrijding!


  1. Één enkel product bestrijdt àlle vliegende en kruipende insecten. 

BioKill heeft een universele insecticide om alle soorten insecten te bestrijden: muggen, vliegen, motten, spinnen, duizendpoten, zilvervisjes, wespen, mieren, teken, kakkerlakken, vlooien… noem maar op! De universele insecticide is gebruiksklaar te verkrijgen in een voorgevulde drukspuit om grote oppervlakten te behandelen, maar je kan het eveneens verkrijgen als een gebruiksklare insectenspray. Daarnaast zijn er nog speciale formules om spinnen te bestrijden en mieren te bestrijden.

  1. Je kan BioKill overal gebruiken in en om de woning.

BioKill kan je overal gebruiken waar er insecten voorkomen. Denk maar aan keukens, woonkamers, slaapkamers, in kleerkasten, in de omgeving van het terras of het zwembad,... Verstuif het product zeker langs vensterbanken, kieren en spleten wanneer je insecten gaat verdelgen, want dit zijn hun favoriete schuilplaatsen. BioKill is tevens een correcte oplossing tegen insecten in openbare gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, restaurants en kantoren!

  1. De toepassing is kinderspel

BioKill is verkrijgbaar als een handige insectenspray of in een gebruiksklare drukspuit zodat je meteen aan de slag kan. Het product kan je eenvoudig vernevelen op muren, wanden en gordijnen of inspuiten in kieren en spleten. Overal waar je maar wil! Als het product op is, kan je een bijvuller kopen.

  1. BioKill is kleurloos en maakt geen vlekken. 

Heel wat insecticiden zijn vrij agressief, waardoor ze ook gemakkelijk vlekken maken op verschillende ondergronden. BioKill is ten eerste een kleurloos product en daarnaast veroorzaakt het geen ontsierende vlekken. In huis blijven zo gordijnen en zetels gespaard en buiten hoef je je ook geen zorgen te maken of je houten of stenen vensterbank beschadigd zal worden. 

  1. BioKill is perfect geurloos.

Een insecticide met een penetrante en doordringende geur is het laatste wat je wil, zeker wanneer je de insecticide binnen in huis gaat gebruiken! Een keuken of slaapkamer die stinkt naar insecticide is natuurlijk allesbehalve aangenaam. Als je BioKill gebruikt, gaat het geen geur verspreiden en dit in tegenstelling tot veel andere insecticiden die een hinderlijke geur hebben. 

  1. BioKill werkt gemiddeld 4 weken lang.

Na het gebruik van BioKill blijft het product nog vier weken werkzaam. Dat verhoogt natuurlijk aanzienlijk de efficiëntie en de doeltreffendheid. Op donkere plaatsen zoals je kleerkast, de kelder, de zolder of in voegen en spleten heeft BioKill zelfs een nawerking tot wel 3 maanden of meer! Dat is ideaal voor de bestrijding van bv. kleermotten of mieren in kieren en spleten.

  1. BioKill is een krachtig insecticide tegen vlooien, teken, ... op huisdieren. 

Wist je dat je BioKill zelfs kan gebruiken om parasieten van je huisdier te bestrijden zoals teken, vlooien en mijten? Behandel de omgeving van je huisdier door BioKill voor huisdieren op kooien, manden of andere ligplaatsen te sprayen. Er is eveneens een BioKill voor vogels om duiventillen, kippenhokken en vogelkooien te behandelen en vrij te maken van parasieten. Gebruik het product nooit rechtstreeks op het dier zelf.

  1. Geen brandgevaar. 

BioKill is een emulsie op waterbasis en is bijgevolg onbrandbaar. Zo moet je je alvast geen zorgen maken dat er iets verkeerd kan gaan als je de insecticide gebruikt.

Nieuw: BioKill Micro-Fast

BioKill Micro-Fast is de nieuwe, revolutionaire formule van de populaire insecticide BioKill. De verbeterde formule combineert twee complementaire actieve stoffen waardoor BioKill Micro-Fast nóg beter, langer en krachtiger werkt! Daarnaast is de nieuwe formule resistent tegen uv-straling, waardoor je zonder problemen insecten kan bestrijden op zonnige plaatsen zoals op terrasmeubels of het balkon. Probeer BioKill micro-Fast snel zelf en sta versteld van de enorme doeltreffendheid van deze insecticide. Zoals alle andere BioKill producten is deze insecticide geurloos, kleurloos en maakt het geen vlekken.