Telescoopsteel met waterdoorlatende combi inwasser, tot 8 meter

Waardering:
90% of 100
Gegroepeerde productitems
Product Naam Prijs  
telescoopsteel 2,5m + set
€ 99,95
telescoopsteel 3,5m + set
€ 109,95
telescoopsteel 4,5m + set
€ 119,95
telescoopsteel 6m + set
€ 129,95
telescoopsteel 8m + set
€ 149,95
 • Voor 16u59 besteld, woensdag geleverd
 • Op voorraad
 • Afhalen in showroom mogelijk
 • Gardena compatibel
 • Ideaal voor zonnepanelen
 • In één beweging zeemen en droogtrekken

Hebt u deze set met telescoopsteel en waterdoorlatende combi inwasser al gezien? Met deze set bent u helemaal klaar om efficiënt en veilig in de hoogte te kuisen. Je schuift de spiraal over de telescoopsteel, sluit de waterdoorlatende combi inwasser aan en je kan zonder problemen ramen, zonnepanelen of rolluiken reinigen. 

De Combi inwasser op de telescoopsteel heeft 2 functies: eerst en vooral het oppervlak inzepen/reinigen om vervolgens alles droog te trekken. In de bijgeleverde combi inwasser hebben we al onze kennis gestoken om tot kwaliteitsvol product te komen. Het water gaat via de spiraal door een vernauwing in de combi inwasser. De vernauwing zorgt ervoor dat er een straal op druk wordt uitgespoten en je al heel veel vuil kan verwijderen. Vervolgens kan je de ramen helemaal wassen met de inwasser. Door de combi om te draaien kan je de raamwisser gebruiken om je ramen streeploos droog te trekken. De hoes van de inwasser is een combinatie van 2 soorten microvezel haren zodat je tegelijk alle vlekken kan verwijderen en het vuil absorberen. Elke set wordt ook geleverd met een zeepdispenser, deze sluit je aan op het einde van je spiraal. Eerst zeep je het oppervlak in, daarna draai je het kraantje van de zeepdispenser dicht zodat je kan spoelen. Tenslotte kan je je raam droogtrekken.

De telescoopsteel van 2,5 en 3 meter is ingeschoven 140 cm lang, de 4,5 meter is ingeschoven 170 cm en de 6 & 8 meter stelen zijn 235 cm ingeschoven. De telescoopsteel van 8 meter met alle toebehoren weegt net geen 3 kilogram. Wat dus niet heel zwaar is, vanzelfsprekend wegen de kleinere stelen een stukje minder. De spiraal is gardena compatibel en kan u eenvoudig aansluiten op uw tuinslang. Het water komt dan rechtstreeks uit de combi-inwasser op het te reinigen oppervlak. U hoeft dus niet eerst de ramen nat te maken, in te wrijven met zeep en dan te schrobben. Nee, met deze uitschuifbare telescoopsteel en toebehoren is dit klusje in één keer geklaard! 

Wat ook leuk is aan deze telescoopsteel met spiraal is dat je de spiraal niet perse hoeft te gebruiken. Andere wasborstels zoals de inwasser, halve maan, borstel met harde haren of de borstel met 5 vlakken kan u ook perfect gebruiken op deze telescoopsteel. Al deze producten zijn in combinatie met deze uitschuifbare telescoopsteel ideale partners tijdens het kuisen en allemaal beschikbaar hier op MarketOnWeb.

TIP: De Nano glasreiniger is ideaal om je ramen te wassen in combinatie met de zeepdispenser.

Handleiding telescoopsteel

Deze set is super eenvoudig te monteren zoals je kan zien in onze handleiding die bij elke set wordt bijgeleverd. Heb je een telescoopsteel gekocht en vind je de gebruiksaanwijzing niet meer? Klik dan op handleiding telescoopsteel

Inhoud complete set:

 • Professionele waterdoorlatende combi-inwasser
 • Telescoopsteel
 • Spiraal
 • Zeepdispenser
Reviews
 1. 100%

  Super snelle levering
  Het product is echt een aanrader
 2. 80%

  Werkt prima. Met de 8m versie bijna geheel uitgeschoven werken is redelijk zwaar, maar het lukt wel. Goeie gebruiksaanwijzing. Degelijk materiaal.
 3. 80%

  Correcte levering netjes op de afgesproken dag, hoewel enig sinds begrijpelijk is het wel wennen aan het gespetter van het water. Het lukt je niet droog te blijven bij gebruik, althans ik niet.
  Verder zeer tevreden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Telescoopsteel met waterdoorlatende combi inwasser, tot 8 meter