Uw taal: Nederlands
Uw taal:
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Binnen 48 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Doorzichtig tafelzeil

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Doorzichtig tafelzeil

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Doorzichtig tafelzeil
Je wilt je tafel niet beschadigen, maar je vindt je tafel te mooi om te bedekken? Dat is een moeilijke keuze… Gelukkig kan je dit oplossen met een doorzichtig tafelzeil, zo kan je  nog steeds genieten van je tafel terwijl ze toch beschermd is! Tegenwoordig vind je ook transparant tafelzeil met leuke prints, een echte aanrader om je omgeving op te fleuren. MarketOnWeb heeft een uitgebreid assortiment met verschillende motieven en diktes. Door de PVC-laag is het doorschijnend tafelzeil in een mum van tijd proper te maken met een vochtige doek of spons. Je gaat het niet meer kunnen missen! Aangezien transparante tafelzeilen waterafstotend zijn, kunnen ze niet alleen binnen, maar ook buiten gebruikt worden. Dit tafelzeil is zowel geschikt voor ronde tafels en rechthoekige tafels als voor tafels met afgeronde hoeken. Het enige wat je nog hoeft te doen is jouw maat doorgeven. MarketOnWeb snijdt graag jouw tafelzeil op maat!

Waar koop je een doorzichtig tafelzeil op maat?

Een doorzichtig tafelzeil koop je best online. Bij MarketOnWeb heb je de grootste keuze aan transparant tafelzeil, waardoor je zeker iets vindt dat bij jouw tafel past. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat snijden van tafelzeil. Elke vorm wordt precies op maat gesneden, zowel in de breedte als in de lengte. De afmetingen die je kiest, zijn de afmetingen van het doorzichtig tafelzeil zoals het zal worden afgesneden. Als je een tafelzeil koopt, geef dan de exacte maat door die je nodig hebt. Zo reken je best 15 cm tot 20 cm overhang langs elke kant erbij. Voor het dikkere doorzichtig tafelzeil 2,2 mm en 0,8 mm kan je beter de maat van het tafelblad invullen, zo is er geen overhang en wordt je tafel optimaal beschermt. Een rechthoekig, afgerond of een rond tafelzeil zijn de vormen waaruit je kan kiezen. Een rechthoekig formaat wordt netjes recht afgesneden op de gewenste afmetingen. Als je kiest voor een rond, dien je enkel de diameter in te geven van het transparant tafelzeil dat je wilt ontvangen. Bij afgeronde hoeken vul je de gewenste afmetingen in en wij ronden de hoeken volgens een symmetrische cirkel mooi af. Elk tafelzeil wordt netjes afgewerkt, meteen hierna wordt het opgestuurd naar jouw thuis zodat je het de volgende dag meteen kan gebruiken. Twijfel niet en bestel jouw doorzichtig tafelzeil op maat bij MarketOnWeb.
 

Wil jij een dik transparant tafelzeil op jouw tafel?

Met onze EXTRA DIKKE transparante tafelzeilen van 2mm en 0.8mm in verschillende breedtes bescherm je je tafel optimaal. MarketOnWeb snijdt met plezier jouw dik tafelzeil op maat van de tafel, met onze verschillende diktes vind je zeker wat je zoekt. Een dik transparant tafelzeil laat je op maat van je tafel maken, zo hangen er geen losse stukken te wapperen. De beste tafelbeschermer in ons aanbod, door de dikte is het beschermt tegen stoten en scherpe voorwerpen. Genieten van jouw mooie tafel maat toch beschermen, beter kan je niet vinden! Door dat het uit PVC is gemaakt is het in een hand omdraai proper met van een vochtige doek of spons. Een echte topper voor wie kinderen heeft! Al onze PVC producten zijn goedgekeurt door de Europese wetgeving, dit is met andere woorden niet schadelijk voor jouw gezondheid. Aangezien transparante tafelbeschermers waterafstotend zijn, kunnen ze niet alleen binnen, maar ook buiten gebruikt worden. Dit tafelzeil is geschikt voor zowel ronde tafels en rechthoekige tafels als voor tafels met afgeronde hoeken in alle maten.