Uw taal: Nederlands
Uw taal:
 • Gratis verzending vanaf € 30
 • Binnen 48 u geleverd
 • Steeds op voorraad

Tafelzeil

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 196 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tafelzeil

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 196 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Voor Tafelzeilen groot of klein, moet je bij MarketOnWeb zijn!

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod tafelzeilen zoals de hele Lola en Billy collecties. Om de keuze voor jou iets makkelijker te maken vertellen we nog gauw de verschillen tussen de verschillende soorten tafelzeilen.

De eerste 2 grote groepen tafelzeilen zijn de plastic tafelkleden en het tafelzeil met versterkte rug. Deze 2 soorten worden in de volksmond ook wel eens Toile cirée genoemd. Deze 2 soorten hebben altijd een PVC bovenlaag maar een verschillende onderlaag. De standaard tafelzeil heeft een dunnere rug (achterzijde) van niet geweven stof, daarom noemen ze deze soort ook wel non-woven tafelzeil. De tweede soort heeft een gewoven onderlaag en wordt dus ook daarom soms woven tafelzeil genoemd. Ze zijn beide van top kwaliteit maar het is natuurlijk logisch dat het Woven tafelzeil beter is en dus langer gebruikt kan worden omdat het minder snel of zelfs niet zal scheuren. Zo kan je beide soorten toile cirée zowel binnen en buiten gebruiken maar zal het tafelzeil met versterkte rug langer te gebruiken zijn.

Een andere grote groep van tafelzeilen zijn het gecoat tafellinnen. Zij bestaan meestal uit een stof zoals bijvoorbeeld katoen of linnen waar dan verschillende coatings zijn opgezet. Dit zorgt ervoor dat de authentieke look van de stof behouden blijft. Deze gecoate tafellinnen hebben als voordeel dat deze hitte -en waterbestendig zijn en dus ook zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. 

Bij MarketOnWeb vind je naast tafelzeil ook tafelbeschermers. Als je deze bestelt hoef je geen afhang te rekenen en enkel te kijken naar de afmetingen van je tafel. Deze tafelzeilen beschermen je tafel tegen schokken, vlekken en vloeistoffen. Daarnaast houdt het je tafelzeil op zijn plaats en zal het zorgen voor een langere levensduur van je tafelzeil.