Rolvegers

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. rolveger-regulus-leifheit-zwart-zilver-tapijt
  Leifheit Rolveger Regulus - zwart / zilver
  € 38,95
  Waardering:
  100%
  (4)
 2. rolveger-regulus-rood-tapijt-leifheit
  Rolveger Leifheit Regulus - rood
  € 38,95
 3. rolveger-regulus-leifheit-tapijt-borstels-turquoise
  Leifheit Rolveger Regulus - turquoise
  € 38,95
  Waardering:
  93%
  (3)

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rolveger: stil, duurzaam en zonder stroom!

Een rolveger is een erg milieuvriendelijke en comfortabele manier om verschillende soorten vloeren en tapijten te reinigen. Je verbruikt geen elektriciteit, hebt geen last van vervelende draden en valt niemand lastig met hinderlijk lawaai. In vergelijking met een stofzuiger is een rolveger dus erg gebruiksvriendelijk. Rolvegers waren vooral in de jaren '50 en '60 erg populair, maar door hun retro look zijn ze ook nu weer helemaal hip!  

Mechanische rolveger

Een mechanische rolveger is een handig apparaat om snel en efficiënt verschillende soorten vloer schoon te maken, zoals tegels, laminaat, parket of tapijt. Er komt geen elektriciteit aan te pas, waardoor er van vervelende kabels en lawaai geen sprake is. Handig toch? De stille werking van een rolveger kan erg van pas komen als je niemand wilt storen. De mechanische rolveger wordt daarom ook frequent gebruikt tijdens het schoonmaken van kantoren. 

Rolveger voor tapijt

Moet je vaak tapijten proper maken? Dat kan natuurlijk met een gewone mechanische rolveger, maar er zijn ook rolvegers die specifiek op tapijten afgestemd zijn. Zo zijn de borstels van de Leifheit Rolveger Rotaro verstelbaar van hoogte, waardoor ze zowel geschikt zijn om hoogpolig als laagpolig tapijt proper te maken.  

Elektrische rolveger

Een uitzondering op de regel: de elektrische rolveger! Deze moderne variant van de rolveger heeft een oplaadbare accu, waardoor je minder inspanning moet leveren. Je hebt nog steeds geen last van kabels tijdens het schoonmaken, maar je hebt wel het voordeel van een krachtige motor die de borstels met een hoge snelheid aandrijft. De Leifheit elektrische rolveger heeft een unieke driehoekige vorm, waarmee alle hoeken en kantjes perfect bereikbaar zijn.

 

 

Kunnen we jou helpen?