Toggle Nav
Winkelwagen

Eres Schoonmaakmiddelen

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Eres Schoonmaakmiddelen

Producten 1-24 van 89

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 89

per pagina

Reinigen met de kracht van kwaliteit? Ontdek Eres! 

Ken jij de producten van Eres al? De op en top Belgische producent en verdeler van specialiteitsreinigers, onderhoudsproducten, hygiënische producten, en meer! Door de expertise en innovatieve aanpak, bracht Eres al heel wat uitblinkers op de markt. Wat dacht je van de eerste echte badkamerreiniger in België? De eerste spray voor vitrokeramische kookplaten in Europa? Een stofwerende functie bij de schoonmaak van laminaat? Eres is een pionier in zijn vak! Ook Sapoli behoort tot het gamma van Eres. Sinds jaar en dag staat het bekend om zijn traditionele en ambachtelijke boenwassen voor het onderhoud van onder meer hout en natuursteen.

Een vlek, hardnekkig vuil, kalkaanslag, een slechte geur, of een ander probleem? Ontdek snel jouw oplossing met Eres!

Een keukenprins(es) verdient een propere keuken!

Aangekoekte etensresten, vuile kookplaten, vetresten, kalkaanslag (in toestellen), verstoppingen en andere hardnekkig vuil... Een keuken lijkt wel een broeihaard van schoonmaakproblemen. Kijk jij er bijvoorbeeld ook vaak tegenop om jouw oven te reinigen? Geen nood! Met Eres OVEN-REINIGER zal jouw oven er snel terug als nieuw uitzien. De krachtige gelformule zorgt voor een perfecte inwerking, ook op de verticale vlakken van de oven! Het verwijdert aangebrand vet, etensresten en hardnekkig vuil al na 10 min. (tot 30 min. bij erg hardnekkig vuil).

Ook voor (hardnekkige) vetresten ben je met Eres gered. Eres SUPER-ONTVETTER doet vet als sneeuw voor de zon verdwijnen! Hij is geschikt voor de schoonmaak van dampkappen, frietketels, aanrechten, enz. Je kan Eres SUPER-ONTVETTER bovendien zonder problemen gebruiken op geverfde oppervlakken en aluminium. Ook voor inox heeft Eres de geschikte oplossingen. Ga je voor een grondige schoonmaak van bv. de gootsteen, kook- en braadpannen, waterkranen, enz.? Kies dan voor Eres INOX-NET: de reinigingscrème met actieve ingrediënten reinigt, polijst (zonder krassen) en maakt bovendien waterafstotend zodat het oppervlak langer glanzend blijft! Daarnaast heb je Eres INOX-PROTECT: een gebruiksvriendelijke reiniger voor geborsteld inox. Hij bevat een actief ingrediënt dat onder meer beschermt tegen vingerafdrukken.

Al aan jouw vitrokeramische kookplaten gedacht? Net zoals bij de Inox-reinigers kan je kiezen tussen zowel een grondige reiniger: Eres CERA-NET, als een dagdagelijkse reiniger: Eres CERA-QUICK.

Daarnaast biedt Eres ook verschillende oplossingen voor het ontkalken van jouw keukentoestellen. Met Eres CITRO-ONTKALKER op basis van citroenzuur, heb je een krachtige ontkalker met handige kleur-indicator. Hoe het werkt? Laat het koffietoestel doorlopen met de oplossing, kleurt de vloeistof rood? Dan is jouw toestel kalkvrij. Kleurt het geel, herhaal dan simpelweg de behandeling totdat de vloeistof rood kleurt. Zo ben je steeds verzekerd van een goed ontkalkte machine! Tip: ontkalk jouw machine zeker om de 3 weken om interne schade te voorkomen.

Van kalk tot verstoppingen: weg ermee met Eres!

Water en vocht zijn een vaak voorkomend probleem. En waar zijn beide goed vertegenwoordigd? Juist, in de badkamer! Denk maar aan hardnekkige kalkaanslag op kranen en andere voorwerpen, schimmel, vuile voegen, enz. Net als in de keuken zijn ook verstoppingen een veel voorkomende probleem in de badkamer. Vaak zijn deze in de badkamer veroorzaakt door een kluwen van zeep, haar en ander vuil

De meest veelzijdige reiniger binnen het Eres-gamma voor badkamers is Eres SANI-NET ORIGINAL . Hij verwijdert probleemloos kalk-,zeep- en roestaanslag op het bad, douche, toilet, aanrecht en zelfs alle voorwerpen uit roestvrij staal of koper. Bovendien heeft deze badkamerreiniger nu ook een Europees ECO-label. Zonder in te boeten op kracht en kwaliteit, draag je zo jouw steentje bij aan het milieu! Last van hardnekkige kalk? Gebruik dan Eres SANI-NET DETARCAL . Voor het reinigen van acryloppervlakken gebruik je Eres SANI-NET ACRYL.

Zoals eerder gezegd, kunnen verstoppingen dus stevig wat roet in het eten gooien van jouw dagelijkse (ochtend)routine. Met een ruim aanbod aan ontstoppers (en een geurverwijderaar) vind je bij Eres een snelle maar vooral efficiënte oplossing voor dat overlopende afvoerputje in jouw douche. Te beginnen bij Eres VLOEIBARE-ONTSTOPPER. Deze ontstopper (die 3 maal zoveel actieve stof bevat als de meeste ontstoppers van zijn soort!), werkt tegen zowat elke veel voorkomende verstopping. Denk aan verstoppingen door (keuken)afval, watten, papier, haar, enz. Eres Vloeibare ontstopper: maakt er snel korte metten mee!

Merk je dat het probleem toch wat hardnekkiger is? Maak dan gebruik van de meest krachtige ontstopper op dit moment te verkrijgen: Eres POWER-ONTSTOPPER 2.0. Bij laboproeven bleek deze ontstopper zelfs krachtiger te werken tegen organisch materiaal en haar, dan zijn voorganger op basis van > 97% zwavelzuur! , Last van slechte doorlopen, lichtere verstoppingen of wens je een preventief onderhoud te doen? Gebruik dan Eres BIO-ONTSTOPPER: een ontstopper op basis van bio-organismen en enzymes. Giet de benodigde hoeveelheid ‘s avonds door de afvoer en laat een nachtje inwerken. De ‘beestjes’ zullen met veel plezier hun werk doen en jou verlossen van die vervelende verstopping! Naast deze ontstoppers heeft Eres ook nog de Eres S-EXPRESS in het assortiment: een poederontstopper met wervel- en opwarmend effect. Hierdoor kan hij ook worden ingezet tegen bevroren leidingen. Eres ODOR-BLOCK vervolledigt het ontstoppersassortiment als zijnde de oplossing tegen slechte geuren uit afvoeren en siphons.

Een ander veel voorkomende probleem binnen het sanitaire gebeuren? Aanslag in het toilet natuurlijk (vaak onder het wateroppervlak)! Dit wordt veroorzaakt door de zogenaamde urinesteen en kalkaanslag. Door zijn hardnekkigheid is het praktisch niet te verwijderen met een gewone toiletreiniger. Daarom heeft Eres Sinds kort Eres WC-EXTREME ontwikkelt: de meest krachtige aanslagverwijderaar voor het toilet. Bij laboproeven verwijderde hij zelfs meer dan 2x zo snel kalk als zijn meest krachtige concurrent!

De zorg die leder verdient! 

Leder en hout zijn beide natuurproducten, die mits een goed onderhoud erg duurzaam zijn. Een goed onderhoud begint natuurlijk bij een goed onderhoudsproduct. Bij Eres kan u terecht voor zowel het reinigen, onderhouden als beschermen van leder. Voor de reiniging van leder kan u beroep doen op Eres LEDER-ZEEP. Deze hoogwaardige zeep verwijdert probleemloos vuil, stof en vlekken. Heb je last van hardnekkigere vlekken op uw leder? Gebruik dan Eres LEDER-REINIGER. Deze krachtige reiniger verwijdert alle soorten (niet-verankerd) vuil, vet, strepen, alsook nicotine en zelfs balpeninkt! Hij is geschikt voor zowel naturel als gekleurd leder, glad of met structuur.

Heeft uw leder de nodige reiniging gekregen? Dan is het tijd voor de verzorging! Met Eres LEDER-BALSEM voedt en beschermt u uw lederen handtassen, schoenen, zetels, auto-interieur, enz. De lanoline die Eres LEDER-BALSEM bevat, voedt het leder en geeft de nodige soepelheid terug zodat ‘het kraken’ en ‘scheuren’ van leder wordt voorkomen. Je kan het leder heel eenvoudig behandelen, door Eres LEDER-BALSEM aan te brengen met een droge doek, het leder in te wrijven en op te blinken met een propere doek.

Ook Eres LEDER-CRÈME is het ideale verzorgingsproduct voor een algemeen onderhoud van jouw leder. Eres LEDER-CRÈME is bovendien geurloos, kleurloos en bevat geen oplosmiddelen die jouw leder kunnen aantasten! Zoek je een all-in-one verzorgingsproduct voor leder? Dan is Eres LEDER-LOTION de oplossing! Hij reinigt, vernieuwt, maakt het leder soepel en geeft glans aan al uw lederen stukken zoals meubels, auto-interieur, kledingstukken, handtassen, enz. Door zijn sprayvorm is hij bovendien heel handig in gebruik en ideaal voor ‘grotere’ oppervlakken.

Van boenen tot dweilen: Eres heeft de oplossing!

Het onderhoud van hout is een vak apart. Laat ons daarom vertrouwen op de eeuwenoude en bewezen formules van Sapoli (gebaseerd op formules van Baron Le Secq, winnaar gouden medaille Londen 1827). Deze traditionele en ambachtelijke boenwassen, biedt Eres aan onder verschillende vormen. Zo kan je kiezen uit de vaste boenwassen (waaronder diverse kleuren): Sapoli VASTE BOENWAS NATUUR, LICHT EIKEN, MIDDEN EIKEN en DONKER EIKEN. Vaste boenwassen geven vaak het beste resultaat, maar zijn ook iets ‘arbeidsintensiever’. Ga je liever voor het gebruiksgemak? Kies dan voor Eres VLOEIBARE BOENWAS. Een aanvulling op de vloeibare boenwas, zijn de wasbare boenwassen zoals Eres WASBARE BOENWAS WIT, GEEL en BRUIN. Deze boenwassen bevatten siliconen die het oppervlak extra beschermen tegen vlekken van water, wijn, olie, enz. De oppervlakken kunnen hierdoor ook makkelijk worden afgewassen met een natte dweil of doek.

Maar boenen, hoe werkt dat nu? Heel eenvoudig: (in geval van vloeibare boenwas, de fles vooraf goed schudden) – Strijk de boenwas uit over het oppervlak met een propere doek of borstel – Laat even drogen – Blink vervolgens op met een zachte (wollen) doek of zachte borstel. Klaar!
Voor nog meer gebruiksgemak kan je beroep doen op Sapoli POLI-MEUBLES: deze handige boenwas in sprayvorm is geschikt voor meubels, leder, plastic, enz. Hij maakt het oppervlak stofwerend en dekt zelfs kleine krasjes! Voor het verwijderen van kleine krasjes en vlekken in hout, kan je ook beroep doen op Sapoli VERNIEUWER HELDER of DONKER. Beide verwijderen vlekken door vergeling (van zonnestralen), water, wijn, koffie, enz. Dit voor zowat alle soorten houten meubels, ook gevernist en gepolijst hout.

Voor het onderhoud van parket is Eres PARKET-REINIGER 2-in-1 jouw ‘partner in shine’! Hij reinigt, herstelt, voedt en beschermt uw geboend en geolied parket. Om te reinigen en te onderhouden gebruik je hem verdund. Heeft jouw parket een totale opfrisbeurt nodig? Gebruik hem dan onverdund. De bijenwas en speciale oliën dringen hierdoor diep in de vezels en voeden het hout. Dit voorkomt het indringen van gemorst vocht en dus vochtvlekken waardoor jouw parket ook beschermt is. Ook zal jouw parket minder glad worden waardoor uitglijden wordt vermeden.
Om uw laminaat te reinigen gebruik je Eres LAMINAAT-REINIGER. Deze krachtige reiniger maakt uw laminaat, maar ook kant-en-klaar parket en kurkvloer snel weer glanzend proper! Door zijn waterafstotend effect beschermt Eres LAMINAAT-REINIGER uw vloer tegen vocht en dit tot in de voegen. Hierdoor voorkom je dat de bovenlaag gaat barsten door uitzetten en krimpen. Bovendien voedt de natuurlijke was het laminaat waarbij de neutrale pH en de zachte bestanddelen een risicoloze reiniging garanderen. Daarbovenop heb je dankzij het antistatische effect veel minder last van stof!

Vergeet bij de Eres-producten ook zeker de bijpassende dweilen, doekjes of sponzen niet! Met het unieke ‘Cleaning Match’ concept herken je meteen welke dweil, doek of spons je kan gebruiken bij een bepaald product door het overeenstemmende nummer op de verpakking. Zo kan je bij het reinigen van parket en laminaat gebruikmaken van de Eres MICROVEZELDWEIL PARKET- LAMINAAT. Een glanzend parket of laminaat verzekerd!
Tip: heb je oppervlakken in marmer, graniet, onyx of andere (glanzende) natuursteen? Geef ze dan op regelmatige basis een grondige polijstbeurt met Eres MARMER-POLISH! Zo ga je te werk: Wrijf het product goed uit over het oppervlak met een propere doek – laat enkele minuten drogen – blink krachtig op met een zachte (wollen) doek. Test steeds vooraf op een onzichtbare plaats.

Jouw wagen een ware eye-catcher? Met Eres!

Wist je dat Eres ook een uitgebreid gamma autoschoonmaak heeft? Deze hoogwaardige reinigers, waxen en onderhoudsproducten laten je wagen blinken alsof hij net uit de showroom komt! Te starten met een algemene grondige reiniging... Hiervoor gebruik je Eres SUPER-SHINE SHAMPOO. De cationische en wasactieve stoffen in het product zorgen voor een diepe hoogglans. Bovendien beschermt Eres SUPER-SHINE SHAMPOO tegen vuil en maakt hij stofwerend!

Verdient jouw wagen toch die extra beurt? Gebruik dan Eres SUPER WAX: een wax die een combinatie van teflon en een hoogwaardige natuurlijke was bevat. Hij geeft een langdurige hoogglans aan jouw wagen die blijvend beschermt. Eres SUPER WAX zal bovendien de kleur van het koetswerk herstellen én verdiepen!

Bij een propere wagen horen natuurlijk ook glanzende velgen. Met Eres WHEEL CLEANER heb je een krachtige reiniger in gelvorm, die perfect hecht aan verticale wanden. Zo kan het product extra lang inwerken zonder afdruppen! Het verwijdert zeer efficiënt alle remstof, teer en ander vuil die zich aan de velgen hebben gehecht. Deze reiniger is perfect geschikt voor velgen in aluminium, chroom of kunststof. Stralende velgen? Zo krijg je het voor mekaar: Spoel vooraf het meeste vuil weg met koud water – Verstuif Eres WHEEL CLEANER op de velgen - Laat een tweetal minuten inwerken en activeer dan met een spons of borstel - Spoel daarna de velg overvloedig met proper water. Aanbeveling: zorg dat de velgen steeds zijn afgekoeld en niet in de (volle) zon staan.

Is het uiterlijk van jouw wagen spic en span? Dan rest jou natuurlijk nog de binnenkant... Met Eres TEXTILE INTERIOR heb je een all-in-one reiniger voor het interieur van jouw wagen. Hij verwijdert vlekken, doet de kleuren herleven en verspreidt een aangenaam fris parfum. Je kan Eres TEXTILE INTERIOR ook gebruiken om jouw automatten een grondige schoonmaakbeurt te geven. Ontdek zeker ook de andere autoproducten van Eres: Eres INSECT-CLEANER (voor het verwijderen van hardnekkige insectenresten) en Eres QUICK-SHAMPOO (voor een snelle wasbeurt van jouw wagen).

Helpdesk