Uw taal: Nederlands
Uw taal:
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Binnen 48 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Bamboe producten

Bamboe producten

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

20 artikel(en)

Bamboe producten

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

20 artikel(en)

Bambuskristall producten

Bambuskristall doeken kopen? Dan bent u bij Marketonweb aan het juiste adres! Deze bamboe schoonmaakrevolutie begeestert iedereen die er al gebruik heeft van gemaakt. Het geheim van de Bambus Kristall producten zit in de samenwerking van de bamboevezel en de microvezel. Maar bambuskristall is natuurlijk meer dan enkel bamboo doeken, tevens zijn er al verschillende vloer -en raamapparaten uitgebracht.

Naast deze materiële producten is het zeker aan te raden gebruik te maken van de Bambuskristall High performance reiniger, dit is een zeer hoogwaardige ontvetter met een frisse geur en een anti-bacterische werking. Al de producten zijn te gebruiken op verschillende ondergronden en materialen. Denk maar bijvoorbeeld aan keramische kookplaten, ruwe ondergronden, parket, ramen en spiegels. Wilt u een schoonmaakdoekje voor uw iPad of Iphone? Kijk dan gerust eens naar de pocketdoekjes van Bambuskristall, deze zijn makkelijk op mee te nemen en bezitten dezelfde unieke bamboe eigenschappen.

Als u de bambuskristall producten vanuit Nederland wil bestellen moet u wel rekening houden dat de verzending enkele dagen langer duurt en dat u kan genieten van gratis verzending vanaf 50 euro.