Uw taal: Nederlands
Uw taal:
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Binnen 48 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Tochtrollen & tochtstrippen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tochtrollen & tochtstrippen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Tochtrollen en tochtstrips beschermen je huis tegen koude luchtstromen!

Met een tochtrol of tochtstrip zijn die koude rillingen in de zetel, in bed of in de eetkamer meteen nu verleden tijd! Dit kleine voorwerp maakt immers een wereld van verschil in de gevoelstemperatuur van je huis én je energierekening! Het perfecte isolatiemiddel dus om je huis te beschermen tegen koude tocht en kleine insecten die via kieren onder je deur de weg naar binnen vinden. Ontdek eveneens de dubbele tochtrollen, magnetische tochtrollen en tochtstrippen van MarketOnWeb, voor een oplossing op maat van jouw deur!

 

Tochtrol

Tochtrol, tochtstopper, tochtkussen of tochthond: er zijn veel verschillende benamingen voor dit praktische voorwerp. Een tochtrol is de eenvoudigste manier om de tocht die via kieren en spleten tegen te houden. Kies voor een neutrale kleur als je een tochtstopper wilt die geschikt is voor elk type interieur. Heb je een vakantiehuis aan zee of hou je van de maritieme sfeer? Dan zal een tochtrol met rustieke, maritieme print jouw interieur zeker opwarmen. Vind je het vervelend dat je de rol telkens moet terugleggen als je de deur opent en sluit? Kies dan voor een magnetische tochtrol!

 

Dubbele tochtrol

Met een dubbele tochtrol ben je dubbel zo zeker dat de koude tocht niet meer onder je deur zal waaien. Door middel van een plat middenstukje zijn de twee tochtrollen aan elkaar bevestigd en schuif je het eenvoudig onder de deur. Door deze bevestiging onder de deur beweegt de tochtrol steeds met de deur mee. Zo hoef je de rol niet steeds terug te plaatsen wanneer je de deur open en dicht hebt gedaan. Zorg ervoor dat de afmetingen van de tochtrollen overeenkomen met de afmetingen van jouw deur. Je wilt immers je deur nog goed kunnen sluiten. Twijfel je? Kies dan voor een tochtrol die je nog kan aanpassen op maat. 

 

Tochtstrip 

Wie liever iets subtieler te werk wilt gaan, kan kiezen voor een tochtstrip. Een tochtstrip bestaat uit twee delen: het zelfklevende deel dat je onderaan de deur bevestigt met daaronder de strip die de tocht tegenhoudt. Het handige aan een zelfklevende tochtstrip is dat je doorgaans het model zelf nog in lengte kan bijknippen. Daarom zijn tochtstrippen meestal verkrijgbaar in een groter formaat, want je kan ze toch aanpassen. Voor een oneven ondergrond is een tochtstrip met borsteltjes in plaats van een PVC-strip ideaal.