Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Klassieke kruiken

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

Klassieke kruiken

Niks beter dan je heerlijk verwarmen met een warmwaterkruik tijdens de koude winterdagen. Met een warmwaterkruik kan je aangenaam genieten in de zetel, op kantoor of in bed. Naast warmte dient een warmwaterkruik voor zoveel meer. Een kruik kan ook pijn verlichten zoals spier- of buikpijn. Een warmwaterkruik is ook zeer gebruiksvriendelijk. Je hoeft enkel de kruik op te vullen met warm water en dan te ontspannen. Simpel toch?

Bij naakte kruiken zijn er twee grote verschillen: enkele en dubbele geribde warmwaterkruiken. De enkele geribde kruik heeft 1 vlakke kant die veel warmer is omdat er geen vinnen aan deze zijde zitten. De dubbel geribbelde kruik heeft vinnen aan beide zijden en geeft daarom langzamer warmte af. De keuze hangt af van jouw voorkeur.

Bij MarketOnWeb kun je een ruim aanbod aan warmwaterkruiken zonder hoes ontdekken. Wij bieden Duitse topmerken zoals Fashy aan. Daarnaast kan je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren en modellen. Voor ieder wat wils. Of je nu een klassieke warmwaterkruik zoekt of een hip design model, bij MarketOnWeb hebben we het! In ons assortiment vind je onder andere warmwaterkruiken in de vorm van kussens maar ook geribbelde kruiken die voor een aangenaam gevoel op de huid zorgen.

Tenslotte nog enkele tips voor het vullen van je warmwaterkruik:

  • Gebruik nooit kokend water, laat het water eventjes afkoelen, zo kan je jezelf niet verbranden. Het spreekt voor zich dat je natuurlijk wel heet water mag gebruiken.
  • Vul de kruik altijd maar voor 80% met warm water, dan voelt de kruik aangenamer aan en heeft ze een langere levensduur.
 

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk