Uw taal: Nederlands
Uw taal:
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Binnen 48 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Kokosmatten

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kokosmatten

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Kokosmatten

Het is geen toeval dat kokosmatten tot de populairste deurmatten behoren. Door de schrapende werking van de kokosvezel verwijdert een kokosmat zelfs het hardnekkigste vuil van je zolen. Kokosmatten zijn een natuurlijk product, opgebouwd uit natuurlijke vezels van een kokosnoot wat voor een warme sfeer zorgt in je woning en geluidsdempend werkt. De kokosvezels vermijden schimmel en rotting. 

Een kokosmat kan je makkelijk onderhouden. Vuil verwijder je van de kokosmat door de mat te stofzuigen of het uit de kokosmat te kloppen. Hierdoor kan je de lange levensduur van een kokosmat nog meer verlengen. De tijdloze stijl van een kokosmat zorgt ervoor dat je kokosmat steeds een eyecatcher blijft aan je inkom doorheen de jaren.

Bij MarketOnWeb vind je een groot aanbod aan verschillende kokosmatten. Voor elke stijl wat wils. Zo verkopen wij kokosmatten in verschillende vormen: in een rechthoek of halfrond. Je kan kokosmatten bekijken met een leuke print, een leuke tekst of een leuk motief. Verder kan je ook kokosmatten kopen in combinatie met rubber. Ontdek nu ons groot assortiment!