Dennen extract reiniger

€ 7,90
 • Koop 2 voor € 7,50 en bespaar 5%
Onze klanten geven dit product een score van 9,3 op 10.
 • Niet op voorraad
 • Klantenservice 7/7
 • Allesreiniger
 • Biologisch afbreekbaar
 • Frisse dennengeur

Met de Dennen extract allesreiniger kan je verschillende zaken reinigen zoals je tapijten, schoenen, zetels, kleding en gordijnen op een ecologische manier. Dit product is honderd procent natuurlijk en vriendelijk voor het milieu. De dennen extract reiniger is een zuiver natuurlijk product dat geen bijtende stoffen of chemicaliën bevat. De reiniger is volledig biologisch afbreekbaar. De dennen extract reiniger is heel gemakkelijk in gebruik. Je moet enkel een dopje van het product mengen met een beetje water in een emmer en vervolgens opkloppen tot schuim. 1 liter dennen extract is goed voor 60 bakjes schuim. Met dit schuim kan je verschillende dingen kuisen zoals je tapijten, schoenen, zetels, kledij, banken, autozetels, vloeren (tegels, laminaat, vinyl, ...), afwasbare muren, ramen, glas, spiegels en gordijnen. Ze zullen er terug uitzien als nieuw en heerlijk ruiken naar dennen.

Reviews (9)
 1. 100%

  Met dit product reinigen we voornamelijk de stoffering van onze zetels: de vlekken worden gemakkelijk verwijderd zonder de kleur aan te tasten.
 2. 100%

  Is een prima produkt. Dít produkt is bestemd voor familielid in het Duits Werl westfalen, heb ik ook hier gebruikt. Zij kennen van mij.
 3. 100%

  Uitstekend product
  Levering (met vertraging) kon beter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dennen extract reiniger

Kunnen we jou helpen?