Uw taal: Nederlands
Uw taal:
 • Gratis verzending vanaf € 30
 • Binnen 48 u geleverd
 • Steeds op voorraad

Secc luxe shoppers

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

3 artikel(en)

Secc luxe shoppers

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

3 artikel(en)

Secc luxe shoppers

Deze Secc luxe shoppers zijn de top van de shoppers, het neusje van de zalm. Zoekt u luxe, comfort en kwaliteit? Dan bent u hier bij MarketOnWeb aan het juiste adres.

Enkele modellen die wij voor u in de aanbieding hebben:

 • Secc Shangai
  De Secc Shangai shopper is een puur genot om uw boodschappen mee te doen. Hij is opvouwbaar, heeft een groot laadvermogen, verstelbare handgreep, kan aan een supermarktwagen worden gehangen, is een gemakkelijke trappenklimmer en heeft afneembare wielen. Boodschappen doen is comfortabeler dan ooit met de Secc Shangai.
 • Secc Knokke
  De Secc Knokke heeft alle voordelen van de Secc Shangai, maar heeft daarbovenop nog een extra zak vooraan de shopper. Daardoor is deze nog meer geschikt voor zij die geen handtas wensen mee te sleuren. Je portefeuille of sleutels kan je hier gemakkelijk in opbergen. En even ter informatie, uiteraard hoef je niet in Knokke te wonen om deze luxe shopper te kopen. 
 • Secc Xiamen
  Ook de Secc Xiamen is ook enorm gelijkend op de Secc Shangai en Secc Knokke, maar is verschillend door zijn motief bovenaan de zak. De klassieke print is een streling voor het oog. 
 • Secc Tilburg
  De Secc Tilburg biedt de nodige luxe door zijn flapjes tegen de regen en reflecterende strippen voor in het donker. Het frame van deze shopper  is vervaardigd uit metaal en heeft zo een grote draagcapaciteit. Tevens zijn de wielen afneembaar. Als u weinig plaats hebt om een shopper te stallen, is de Secc Tilburg misschien wel iets  voor u. want deze shopper van Secc is helemaal opvouwbaar.

 • Secc Le mans
  De Secc Le Mans heeft dezelfde eigenschappen en voordelen als de meeste shoppers uit dit Luxe Shoppers segment. Bovendien heeft hij een leuk motief waardoor je in stijl kan gaan winkelen.
 • Secc Maynilla
  De Secc Maynilla shopper is vergelijkbaar met andere Secc Luxe Shoppers. Dezelfde kwaliteit en comfort vindt u terug in deze Maynilla. Ook het leuke motief bevalt u vast en zeker.

 

Ontdek alle Secc Luxe Shoppers hier op MarketOnWeb en geef uw winkelervaring een nieuwe dimensie. Vandaag besteld? Binnen de 48 uur bij u in huis.