Toggle Nav
Winkelwagen

Reisenthel boodschappenwagens

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina

Reisenthel boodschappenwagen nodig?

Boodschappenwagens van Reisenthel zijn noodzakelijk om op een praktische manier boodschappen te doen. Sleuren met betalende plastic zakken die scheuren na 10 meter wandelen is voor niemand voordelig. En dat heeft Reisenthel geweten!

MarketOnWeb heeft daarom voor u een uitgebreid aanbod aan Reisenthel boodschappenwagens in petto:

  • Carrycruiser
    De Reisenthel Carrycruiser is ideaal door zijn modern design en praktische eigenschappen. De verstelbare handgreep, afsluiting met stroptas, wasbare stof en veerbare wielen dragen bij tot de functionaliteit van deze Carrycruiser boodschappenwagen. Bovendien heeft hij een groot laadvermogen en kan je hem bevestigen aan een supermarktwagentje. Handig, toch!
  • Troley M
    De Reisenthel Citycruiser beschikt over een groot opberggedeelte dat opsplitsbaar is in twee delen die afzonderlijk toeganklijk zijn via twee grote ritssluitingen. Bovendien is de tas van de boodschappentrolley afneembaar, waardoor je het onderstel voor allerhande doeleinden kan gebruiken!

Ontdek alle beschikbare kleuren, motieven en modellen nu op MarketOnWeb. Vandaag besteld? Binnen de 48 uur thuis geleverd.

 

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk