Uw taal: Nederlands
Uw taal:
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Binnen 48 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Rolser met stroptas

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 46 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rolser met stroptas

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 46 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Rolser met stroptas

De Rolser Stroptas, aka Mountain, is een gebruiksvriendelijke boodschappentrolley. Wat maakt deze boodschappentrolley zo subliem? Door zijn soepele stof en het opbergsysteem kan je de boodschappentrolley gemakkelijk platduwen en dus erg compact opbergen.
Naast de normale Rolser met stroptas heeft MarketOnWeb nog twee andere modellen in de aanbieding voor u. Zo hebben we de Rolser Polar Pack met stroptas, die resistent is tegen alle weersomstandigheden hier ervaren. De stof is zoals een regenjas en beschermt uw boodschappen tegen plotse buien en grillen. Ook dit model is gemakkelijk op te bergen. Deze boodschappentrolley is dus niet alleen een streling voor het oog, maar ook op vlak van comfort kan je met deze boodschappentrolley genieten. Daarnaast kan u de tas bovenaan ook nog afsluiten met een strop.

Tot slot is er de Rolser stroptas opvouwbaar, die zoals de naam al verklapt gemakkelijk op te bergen is. Daar waar je bij de normale stroptas de breedte kan verminderen, kan je bij deze boodschappentrolley ook nog de lengte halveren. Erg compact en praktisch dus! Bekijk het volledige Rolser stroptas aanbod hier op MarketOnWeb!