Toggle Nav
Winkelwagen

Andersen luxe shoppers

Andersen luxe shoppers

Producten 25-48 van 138

Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-48 van 138

per pagina

Andersen Luxe Shoppers

Deze Andersen Luxe Shoppers zijn het summum van de shoppers, het neusje van de zalm. Zoekt u luxe, comfort en kwaliteit? Dan bent u hier bij MarketOnWeb aan het juiste adres. Enkele modellen die we hier voor u in de aanbieding hebben zijn:

 • Royal Shopper
  De Andersen Royal Shopper heeft een praktische frame waarmee u de shopper kan aanbrengen aan een winkelkar of aan uw fiets (mits tussenstuk), maar ook gemakkelijk kan opbergen door de wielen eraf te halen. Verder is het mogelijk om de zak van de shopper te ontkoppelen waardoor u het frame kan gebruiken om andere dingen te transporteren zoals dozen wijn of kratten frisdrank 
   
 • Royal Shopper Plus
  De Royal Shopper Plus van Andersen is de vernieuwde versie van de normale Royal Shopper. Hij verschilt lichtjes van deze laatste door de zak die ook als rugzak te gebruiken is en enkele kleine toevoegingen zoals een reflector, meer laadruimte en dergelijke.
 • Tura Shopper
  De Tura Shopper van Andersen is bijna volledig aanpasbaar en verstelbaar aan uw behoeften: zowel het stuur als het frame kan u in verschillende posities zetten. Verder is deze Andersen shopper waterbestendig waardoor u hem zelfs kan gebruiken door weer en wind.

Heb je nog een vraag over één van onze Andersen luxe boodschappentrolleys? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie!


Helpdesk